Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Курбан за здраве ще правят новодомците от “Зорница”



Ключови думи:
03 Май 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

Кметът Йоан Костадинов и бизнесменът Ивайло Зартов първите поканени

Кметът и благодетелят оглеждат обновените жилища



Пострадалите от пожара, избухнал на 2 февруари в бл.44 в жк “Зорница", започнаха да се нанасят в обновените апартаменти, след като в началото на миналата седмица кметът Йоан Костадинов и бизнесмена Ивайло Зартов .     Светли, с нова дограма, В и К и електрическа инсталации, подова настилка и с красиво облицовани санитарни възли, те с нищо не напомнят вида си преди пожара. Възстановени са общия коридор и стълбището, работи се и за подмяна на асансьора.

Както медиите съобщиха, разходите за всичко пое изцяло бизнесменът Ивайло Зартов. Той беше обещал възстановяването на апартаментите да приключи на 23 май, но строителите му направиха всичко възможно да съкратят пребиваването на семействата по хотели. "Искахме да сме готови още по-рано. И не е важно колко струва ремонтът. По-важно е да не забравяме, че в този пожар загинаха двама наши съграждани", каза Зартов.

Кметът Костадинов, който направи много, за да помогне на пострадалите, не крие задоволството си, че хората ще продължат живота си при много по-добри условия. Зартов пое грижата и за техните здравословни проблеми и психическото им възстановяване. Докато траеше ремонтът, управата на хотел “Приморец" приютени пострадалите 9 семейства.

Ще припомним, че общински съвет в Бургас гласува те да получат по 1500 лв. финансова помощ. Парите бяха изплатени веднага след решението.

Скоро новодомците ще правят курбан за здраве. Първите поканени бяха кметът и Ивайло Зартов.


Прочетено: 1882 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
От моста в Слънчев Бряг Велодорожка Бургас, ФЛОРА 2009 Бургас, ФЛОРА 2009 Колоски на белом фоне нощен бряг къща МАШИНА ЗА ПЕРДАШЕНЕ НА МАЗИЛКИ ROKAMAT, ГЕРМАНИЯ-2700 ЛВ. Хебел ремонтира,кормилна система Компасът на ул. Конкурс прическа Бургас 2009 Глухарчета
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development