Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Стойчо Младенов почна чистка на “Армията”



Ключови думи:
13 Април 2007, Петък


Източник: вестник Фактор



Точно три дни след вечното дерби Стойчо Младенов почна чистката в ЦСКА, която ще добие огромни размери през лятото. За целта обаче новият треньор иска гаранции, че ще му бъдат осигурени класни попълнения. Говори се, че след мача с „Левски" Прамод Митал обещал 3 млн. евро. Ако станат шампиони, което вече звучи невероятно, сумата ще бъде двойно по-голяма. Досега обаче никой не е видял рупия и от Митал.

Румънският нападател Александър Пицурка, доведен като подарък от предишния собственик Васил Божков, пръв си стегна багажа. Следващите в списъка били сънародникът му Флорентин Петре и Гийом да Заади. Румънският национал игра слабо срещу „сините" и бе сменен рано-рано, така бе и в мачовете с „Бешикташ" през есента. Същата характеристика получил и нападателят от Кот д`Ивоар Да Заади, който се развихря само срещу слаби съперници от вътрешното първенство на „Българска армия". Набелязани за гонени са още македонецът Роберт Петров и бразилецът Даниел Моралес, а Йордан Тодоров, Велизар Димитров и Еуген Трика ще бъдат продадени при първа изгодна оферта. В момента към тримата има сериозен интерес, чакат се конкретни предложения. Деветият в списъка на Младенов е младокът Сашо Бранеков, докато положението на Георги Илиев било на кантар. Халфът, който преди 1,5 г. стигна до националния тим, бил привикан на разговор на четири очи, тъй като според Младенов проблемът му бил в психиката, а не в качествата.

Въодушевен от победата над кръвния враг, собственикът на „Левски" Тодор Батков пък обяви, че някои играчи на ЦСКА искат да преминат на „Герена". Адвокатът не разкри имената им, но каза, че само един от тях представлява интерес за Станимир Стоилов. Още преди време Наско Сираков разкри, че това е Тиаго Силва. Бразилецът, който става свободен агент през лятото, обаче е пред договор с италиански клуб.


Прочетено: 1843 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Изпращане... Жълтурче.jpg Best friends http://rosengeorgiev.com Кокили за Строители и Атракции Конкурс прическа Бургас 2009 лека вечер Мой хороший знакомый из Бургаса прозорци в хале Spirit of Burgas газ 2 къща над р-нт
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development