Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Охранители и полицаи стрелят срещу журналисти



Ключови думи:
22 Март 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

3S COT организира първия по рода си великденски турнир по професионална стрелба, в отборите са включени и лекари от бургаската болница

Частни охранители и командоси ще сверяват мерника си с журналисти на първия професионален турнир по стрелба в Бургас. Състезанието е под егидата на кмета Йоан Костадинов, а организатор е една от водещите фирми за охрана в страната 3S COT ООД.

Заявка за купата на първенеца вече са дали от Съюза на офицерите от запаса и резерва, Асоциацията на командосите в България, Областна дирекция "Полиция", звеното за борба с масовите безредици, представители на бургаските медии и екип лекари от МБАЛ-Бургас.

Стрелбите ще се проведат на 3 април от 14,00 часа в открития тир на 3S COT в местността "Капчето".

Избрахме тази дата заради Великденските празници, надяваме се турнирът да се превърне в традиция за града, каза за "Фактор" шефът на фирмата Петко Иванов. За отборите, които се класират на първите три места, са осигурени грамоти и купи. Предвидена е и утешителна награда за най-ентусиазирания екип.

Надпреварата ще е сериозна, уверяват организаторите. Според отлично информиран източник, полицаите и командосите тренират усилено всеки ден от преди седмица, докторите пък излъчили за участници най-прославените ловджии в техните среди. Засега в подготовката изостават единствено журналистите, които за сметка на това се надяват да грабнат утешителната награда.

Бившето стрелбище на "Воинтех" е собственост на 3S COT от две години. Сградата е обновена с основен ремонт, а от м.г. действа като спортноучебен център, лицензиран от Министерството на образованието да обучава и да издава сертификати на частни охранители. Това е вторият център в страната с подобно право. В момента там се провеждат и курсове за боравене с късо бойно оръжие, а първият курс от 20 души положи изпит вчера. Досега такова обучение се извършваше единствено от областните дирекции на полицията.

Първият етаж на административната сграда на стрелбището е превърнат в модерна фитнес-зала със свободен достъп и с всички необходими уреди за добра физическа подготовка.    

3S COT ООД е частна компания, създадена през 1993г., осъществяваща централизирана охрана с технически средства чрез мониторинг-центрове и автопатрулна дейност, физическа охрана, съпровод и охрана на ценни пратки и опасни товари, проектиране, доставка, изграждане и поддържане на системи за сигурност.

Фирмата е първият частен национален СОТ и притежава лиценз за осъществяване на охранителна дейност на територията на цялата страна. До момента има разкрити близо 30 офиса в различни градове.

Oт Севдалина Пенева Снимки Тодор Ставрев


Прочетено: 1946 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Театър за драма. опера и балет, Бургас камини всичко за отопланието HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Преставяне на книгата РОДЪТ СИРЕКОВИ Аз и моя първи  братовчед Росен Бургас., ФЛОРА 2008 Конкур глазами зрителя Флора Бургас 2009 Бургаският кей вечерен Бургас Във висините Театър за драма. опера и балет, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development