Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кофнискуваха гаранцията от 20 000 лева на Кондьо



Ключови думи:
15 Февруари 2007, Четвъртък


Източник: вестник Фактор

Певецът-трафикант влиза в петък в Бургаския затвор

Сливенският фолк певец Кондьо Савов ще бъде доведен в Бургаския затвор в петък, каза началникът Деян Костов.

Кондьо ще излежи 3-годишна присъда за трафик на момичета и склоняване към проституция, наложена от Окръжния съд в Сливен. Певецът получи ефективна присъда, а окръжният прокурор Пейчо Хитов не уважи молбата на защитата да бъде отложено изтърпяването на наказанието, защото Кондьо все още има четири кървящи рани след операциите в столицата. Медиците са препоръчали един месец домашно лечение. С решение на прокуратурата е конфискувана и наложената на Кондьо парична гаранция от 20 000 лева. Мотивите на прокуратурата са, че певецът се е укривал, за да не излежи присъдата си. Той влезе в болницата на 1 януари с хипертония и сърдечно заболяване, а след това му бе направена операция на крака. Прокуратурата реши, че заболяванията на Кондьо Савов не са пречка за привеждане на наказанието му в изпълнение.

Тъй като фолкзвездата за първи път излежава присъда, той ще бъде настанен в затворническото общежитие от открит тип "Строител". Ако се чувства работоспособен, ще работи по строителни обекти, каза още Костов.

От Станислава КОДЕВА


Прочетено: 1905 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
горноезеровски циганин Бургас, Богориди Море,земя, въздух БГ СМЕШКИ Люцерна Разлистване Храбрая ворона Раковини във въздуха Пречиствател на въздух за стая с термометър ухажване Под И Над
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development