Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Димитър Николов стана кмет за втори мандат :))



23 Ноември 2010, Вторник



Протестиращи бургаски ученици се срещнаха днес /23 ноември/ с кмета Димитър Николов по повод продължителността на ученическата коледна ваканция. Исканията на учениците е почивката им да бъде удължена със седмица и вместо на 3-ти да се върнат в класните стаи на 10 януари. Основният аргумент на учащите се е, че времето няма да им бъде достатъчно да се подготвят за предстоящите им класни работи, с които ще приключат първия учебен срок. Кметът Николов зарадва учениците като заяви, че празника на Бургас – 6 декември ще бъде неучебен за тях и ще съдейства исканията им да стигнат до Министерството на образованието, младежта и науката /МОМН/, където да бъдат разгледани.

Кметът Димитър Николов съдейства на бургаските
ученици за удължаване на зимната ваканция

    Протестиращи бургаски ученици се срещнаха днес /23 ноември/ с кмета Димитър Николов по повод продължителността на ученическата коледна ваканция.
Исканията на учениците е почивката им да бъде удължена със седмица и вместо на 3-ти да се върнат в класните стаи на 10 януари. Основният аргумент на учащите се е, че времето няма да им бъде достатъчно да се подготвят за предстоящите им класни работи, с които ще приключат първия учебен срок.
    Кметът Николов зарадва учениците като заяви, че празника на Бургас – 6 декември ще бъде неучебен за тях и ще съдейства исканията им да стигнат до Министерството на образованието, младежта и науката /МОМН/, където да бъдат разгледани.
Градоначалникът заяви още, че начинът, който са избрали за постигане на своите желания е напълно демократичен, но протестите не трябва да стават в учебните им занятия. Николов обясни на учениците, че решението за ваканцията може да се вземе единствено от министерството и поздрави децата с плакат „Обичаме Ви”.
    Становището с исканията на протестиращите бургаски ученици до министъра на образованието Сергей Игнатов гласи следното:
    „Уважаеми господин министър,
Ние, бургаските ученици, настояваме за полагащата ни се зимна ваканция до 10 януари 2011 година. Смятаме, че в момента са нарушени правата ни и затова Ви молим да се съобразите с нашите справедливи искания. Гласът на бургаските ученици заслужава да бъде чут!
Очакваме положителното Ви решение на поставения въпрос в най-кратки срокове.”
Писмото на бургаските ученици ще бъде предадено от кмета на Бургас Димитър Николов на министъра на образованието Сергей Игнатов



Прочетено: 3042 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Жълто подрумиче Пристанище Приморско камини всичко за отопланието Кръст за Бургас Машините на Леонардо Spirit of Burgas ПЕПИ само черноморец бургас Истанбул Почистваща фирма Варна Флора Бургас 2009 ремонт носачи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development