Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Търсят нов Директор на Детско юношеската школа на ЧЕРНОМОРЕЦ



22 Ноември 2010, Понеделник



На следващо свое заседание, Съвета на директорите на ПСФК „Черноморец – Бургас” АД ще обсъди нови кандидатури за заемане на овакантеното място за Директор на спортната академия. До провеждането на съвета, функциите на Директор на ДЮШ ще изпълнява главният мениджър на клуба Душан Буковац.

ПСФК „Черноморец – Бургас”  освободи Пламен Михов от длъжността Директор на Детско юношеската школа.

Решението е продиктувано от принципни  различия във вижданията относно начина на управление на Детско юношеската школа,  пропуски по отношение  на указвания контрол, както и от неточности  в провежданата  логистична дейност, допуснати от директора на Академията.
 
На следващо свое заседание, Съвета на директорите на ПСФК „Черноморец – Бургас” АД ще обсъди нови кандидатури за заемане на овакантеното място за Директор на спортната академия. До провеждането на съвета, функциите на Директор на ДЮШ  ще изпълнява главният мениджър на клуба Душан Буковац.



Прочетено: 5101 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Почивка на море - Вила Жани Ахтопол / Ahtopol Алекс Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Международен Семинар на фризьорите София аз синьо КАМЕРА Семейство на плажа ТРИ ИГРИВИ БУРГАЗЛИЙКИ Бургаският мост през 2011 г. на границата с брега
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development