Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Брейк денс групата Electric Force Crew промотира младежката оферта от Societe Generale Експресбанк – Ти банкиране



09 Ноември 2010, Вторник



Членове от ръководството на фен клуба на „Черноморец – Бургас” проведоха среща с изпълнителния директор на „акулите” Джан Пиеро Персикети. Председателят на клуба Неделчо Харизанов в самото начало запозна Персикети със структурата на фен клуба и с близките планове на организацията. Той постави и много въпроси, някои от които засягаха проблемите с влизането на стадиона, новите платени абонаментни карти за членовете на клуба, посещенията на мачове, когато отбора гостува. Специално внимание феновете отделиха на въпросите свързани с хореографията по време на официалните мачове на отбора, както и на привличането на нови привърженици.

Членове от ръководството на фен клуба на „Черноморец – Бургас” проведоха среща с изпълнителния директор на „акулите” Джан Пиеро Персикети.
 Председателят на клуба Неделчо Харизанов в самото начало запозна Персикети със структурата на фен клуба и с близките планове на организацията. Той постави и много въпроси, някои от които засягаха проблемите с влизането на стадиона, новите платени абонаментни карти за членовете на клуба, посещенията на мачове, когато отбора гостува. Специално внимание феновете отделиха на въпросите свързани с хореографията по време на официалните мачове на отбора, както и на привличането на нови привърженици.

Джан Пиеро Персикети изслуша внимателно всички поставени му въпроси и даде изчерпателни отговори. От своя страна той изтъкна факта, че за привържениците на отбора ще има карти, които ще бъдат в техния блок №20, като подробно обясни механизма, по който те ще могат да се сдобият с новите клубни карти, чиято продажба стартира на 15 януари догодина и ще даде възможност на притежателите им да гледат официалните мачове на отбора за сезон 2011 – 2012 като пролетните срещи от настоящия шампионат ще бъдат като бонус за привържениците. В най-скоро време както феновете, така и всички привърженици на „Черноморец – Бургас” и футбола ще получат подробна информация относно продажбата на клубните карти.

 Персикети отдели обширно място на проекти, по които клубът ще работи в тясно сътрудничество с привържениците като например програма срещу расизма, която също ще стартира в началото на идната година и ще бъде насочена главно към учениците и студентите. Той поясни още, че работата в тази посока е задължително условия за получаването на лиценз от УЕФА на всеки клуб – участник в европейските клубни турнири.
На срещата феновете на „акулите” пожелаха да споделят опит с тифозите от бившия клуб на Персикети - „Лацио”, като идеята бе приета с готовност за съдействие. Нещо повече Джан Пиеро веднага позвъни по мобилния си телефон до клуба от Италия и разговаря за възможностите за осъществяване на първи контакти между феновете на двата отбора.

В края на срещата изпълнителният директор на „Черноморец – Бургас” заяви, че вратата на неговия кабинет е винаги отворена за феновете, т. като връзката с тях трябва да е постоянна и директна,  а  „сините акули” поканиха него и  членове на управата на среща идната седмица в техния клуб. 


Дирекция Връзки с обществеността
ПСФК „Черноморец-Бургас”




Прочетено: 4152 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Мото клуб Градините на Версай от Бутик КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС Конкурс прическа Бургас 2009 БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ GRAPHILLA 2009, Бургас Машините на Леонардо БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Раковини във въздуха Елена Добро утро Театър за драма. опера и балет, Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development