Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Microinvest организира и национална конференция Москва



28 Октомври 2010, Четвъртък



Три години след старта на навлизането си на руския пазар, Microinvest организира и национална конференция Москва. На двудневния семинар присъстваха представители на над 160 партньорски фирми. За първи път водеща българска компания реализира подобна експанзия на руския пазар. Смелото решение, в условията на нестабилна икономическа обстановка даде бърз резултат. По същество Microinvest налага в Русия не аутсорсинг услугите, които предлага, а завършени, разработени в България продукти. Малкият брой български компании, дръзнали да вземат подобно решение, в голяма степен определя и силния интерес към събитието. Фактите: продукт, насочен към управлението на бизнеса на търговски обекти, ресторанти, складове и магазини, и изцяло дело на българска фирма, преведен на 13 езика и локализиран в 20 държави. Руският пазар на софтуер се отличава със силна конкуренция на местните фирми и редица трудности в налагането на нов продукт.

Три години след старта на навлизането си на руския пазар, Microinvest организира и национална конференция Москва. На двудневния семинар присъстваха представители на над 160 партньорски фирми. За първи път водеща българска компания реализира подобна експанзия на руския пазар. Смелото решение, в условията на нестабилна икономическа обстановка даде бърз резултат.

По същество Microinvest налага в Русия не аутсорсинг услугите, които предлага, а завършени, разработени в България продукти. Малкият брой български компании, дръзнали да вземат подобно решение, в голяма степен определя и силния интерес към събитието. Фактите: продукт, насочен към управлението на бизнеса на търговски обекти, ресторанти, складове и магазини, и изцяло дело на българска фирма, преведен на 13 езика и локализиран в 20 държави. Руският пазар на софтуер се отличава със силна конкуренция на местните фирми и редица трудности в налагането на нов продукт.

На конференцията бяха представени последните технологични новости в продуктите на Microinvest. Акцентите са в едновременната работа на множество обекти, мобилни приложения, оптимизиране на процесите, чрез виртуализация. Основно място в програмата намери и агресивната търговска политика на фирмата в Русия - завършени решения за управление на бизнеса, на значително по-ниско ценово равнище. Стратегията за работа с партньори предполага отворена политика на взаимоотношения и равен старт за всички в процеса на работа.

След националната конференция в Москва следват серия регионални семинари с повече техническа и търговска насоченост. Те ще обхванат много руски области, за да могат и партньорите на компанията в периферните точки на Руската федерация да се запознаят детайлно с работата на Microinvest.


Прочетено: 2270 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
следобедно спокойствие Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 трансвагон Kapoto Водорасли Аквасорс Машините на Леонардо Созопол Жълтурче Републиканска след ремонта Конкур глазами зрителя
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development