Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Японски театър в галерия Балджиева



05 Октомври 2010, Вторник



30-минутен древен театър „нанкинтамасударе” вдигна градуса на насладата и настроението в галерия за нетрадиционна живопис в столицата.



30-минутен древен театър „нанкинтамасударе” вдигна градуса на насладата и настроението в галерия за нетрадиционна живопис в столицата.
Актьорът Енчо Данаилов, пазнат на малките палавници от тв предаването „По-по-най” откри изложбата на художничката Мирела Асенова с японски поздрав, облечен в кимоно. Бате Енчо, който се занимава усилено с японистика от 6 години, изненада присъстващите с атрактивен японски театър с пръчици, в който се включиха гостите – офиицални, невръстни и вип персони.
Актьорът символично обгърна галеристката н. с. Стефка Балджиева и японистката Мирела Асенова с върбови клонки за късмет.
Гости на откриването на експозицията, която може да се види през месец октомври, имаха задължителен дрес код – японски ветрила. Сред тях бяха актрисата-дизайнерка Венета Атанасова, Роза Дочева шеф на модна къща „Джулини”, дуетът Назар и Нино, випдамата, вдъхновителка на продуктите с марка „Кенар” Стоичкова. Японската церемония продължи флористката Валенкина Христова, която показа нагледно как може да се направи икебана с есенни листа.





нанкинтамасударе

нанкинтамасударе
Прочетено: 8513 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
газ 2 Дива свиня зад решека Странджанска гора Стилът на знаменитостите 9 мая 2015 года Театър за драма. опера и балет, Бургас Мото клуб Изпращане... Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development