Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Реставриран за 100 000 лева „Мерцедес” с дебют на парада в Созопол



02 Септември 2010, Четвъртък



Уникален „Мерцедес” 170 S от 1950 година, чиято реставрация е излязла на собственика му 100 000 лева, ще бъде показан за първи път в целия си блясък на ретропарада в Созопол. Луксозното возило е внос от Германия и преди да попадне в ръцете на варненеца Николай Колев – Бижуто е било притежание на западни милионери. Компания на скъпата антика ще прави цяла колекция от „Ягуар”-и. Един от тях изумява ценителите на ретро колите с преливащите си нюанси – погледната от различен ъгъл колата мени цвета си. Наред с марковите возила ще бъдат показани и соцантики, превозвали навремето Тодор Живков и голяма част от правителствените делегации. Въпреки че впечатляват с големината, комфорта и сигурността си, „Чайки”-те са известни с това, че лесно се развалят. За това за всяко ВИП пътуване, колкото и кратко да е било, са били осигурявани поне по две коли наведнъж.

Уникален „Мерцедес” 170 S от 1950 година, чиято реставрация е излязла на собственика му 100 000 лева, ще бъде показан за първи път в целия си блясък на ретропарада в Созопол.
Луксозното возило е внос от Германия и преди да попадне в ръцете на варненеца Николай Колев – Бижуто е било притежание на западни милионери.
Компания на скъпата антика ще прави цяла колекция от „Ягуар”-и. Един от тях изумява ценителите на ретро колите с преливащите си нюанси – погледната от различен ъгъл колата мени цвета си.
Наред с марковите возила ще бъдат показани и соцантики, превозвали навремето Тодор Живков и голяма част от правителствените делегации. Въпреки че впечатляват с големината, комфорта и сигурността си, „Чайки”-те са известни с това, че лесно се развалят. За това за всяко ВИП пътуване, колкото и кратко да е било, са били осигурявани поне по две коли наведнъж.    
На превърналото се в традиционно изложение в морското градче ще бъдат представени и други непоказвани досега ретровозила, съобщи председателят на бургаския автомотоклуб “Ретро” Димо Джамбазов, организатор на събитието. Атрактивният парад, подкрепен от община Созопол, започва в събота от 11 часа на пристанището.   
Освен актьора Асен Блатечки, известен със страстта си към ретро колите, на парада се очакват и други негови колеги, които участват в Празниците на изкуствата „Аполония”.
Над 60 ретро автомобила от цялата страна и десетки мотоциклети ще се включат в изложението. Най-малкият участник – бебе на няколко месеца, ще пристигне с най-стария „Ягуар”.  




Прочетено: 13633 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi къща Ремонтира рециклира носачи шарнирни болтове Конкурс прическа Бургас 2009 Жълтурче созопол Първа пролет наближава, кокичета в двора Конкур глазами зрителя шарено килимче ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Жреци на музите 2009 водопадите край с .Стоилово.JPG
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development