Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Публично представяне на стратегия за местно развитие на „Миг Странджа”



22 Август 2010, Неделя



На 25 август от 16.00 часа в Конферентната зала на Читалище „Г. Кондолов“ в гр. Царево ще се проведе публично представяне на окончателния вариант на Стратегията за местно развитие за територията на местната инициативна група за общините Малко Търново, Царево и Приморско – „МИГ Странджа“. “МИГ Странджа” е юридическо лице с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност и е регистрирано в съответствие с изискванията на Наредба № 23 на Министерството на земеделието и храните за прилагане на подхода ЛИДЕР от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2007 – 2013 г.

На 25 август от 16.00 часа в Конферентната зала на Читалище „Г. Кондолов“ в гр. Царево ще се проведе публично представяне на окончателния вариант на Стратегията за местно развитие за територията на местната инициативна група за общините Малко Търново, Царево и Приморско – „МИГ Странджа“. “МИГ Странджа” е юридическо лице с нестопанска цел за осъществяване на общественополезна дейност и е регистрирано в съответствие с изискванията на Наредба № 23 на Министерството на земеделието и храните за прилагане на подхода ЛИДЕР от Програмата за развитие на селските райони (ПРСР) 2007 – 2013 г. Стратегията, която ще бъде представена на 25 август, включва дейности и мерки за подобряване на икономическото състояние на региона на трите общини и ще се изпълнява от „МИГ Странджа“ до 2015 г. Финансовата обезпеченост на Стратегията се гарантира от Европейския земеделски фонд за развитие на селските райони (ЕЗФРСР) и е в рамките на 2 милиона евро публична инвестиция, които ще се използват за подпомагане на проекти на местни представители от различни сфери на развитие. Стратегията за местно развитие е изработена в рамките на проект за придобиване на умения и постигане на обществена активност, изпълняван от Бизнес център Малко Търново и финансово подпомогнат също от ЕЗФРСР.

Канят се всички заинтересовани да присъстват на представянето на Стратегията!

Владимир Димитров,
Координатор на проекта
http://primorsko.bg/




Прочетено: 3468 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
грее грее витраж2 Весела ograda Менструална чашка MeLuna Труженики моря Известен Созополски профил Пристанище Приморско Църква Св.Св. Кирил и Методи, Бургас Хамали Грийн – Пренос и Транспорт тошко
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development