Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Стартира фото конкурс 'Бургас през обектива на лятото'



07 Юни 2010, Понеделник



Стартира съвместен проект на Ротаракт клуб Бургас и община Бургас. Фото конкурса е под наслов "Бургас през обектива на лятото" и има за цел да стимулира младите фотографи в Бургас и региона. Под млади фотографи се разбира всеки, който е такъв или се чувства такъв. След приключване на конкурса жури от специално подбрани артисти и хора на фотографското изкуство ще вземат решение, кои са най-класните и синтезиращи в себе си духа на Бургас фотоси. За оценените по достойнство сме приготвили специална изложба изненада!

 Ротаракт клуб Бургас и Община Бургас имат удоволствието да поканят всички ценители на красивите фотографии, Бургас, лятото и морето, за участие в съвместния ни проект- фотоконкурс за фотографи любители под надслов „Бургас през обектива на лятото”

Tема - Бургас през лятото: хората от Бургас; морето, природата и града; архитектурата и традициите. Всеки кадър, който улавя духа на града и обитателите му!

Регламент

- всеки автор може да участва с максимум 5 броя снимки* (както портретни, така и панорамни);
*материалите трябва да се предоставят и на цифров носител!

- формат: единствено изискване е, всяка снимка да бъде подлепена на паспарту(или обикновен картон) във формат А3, като цветът на паспартуто, размерът на снимката, както и разположението й в платното са по желание на автора. Целта е да се получат интересни, разнообразно обработени платна в гама, подчертаваща всяка фотография!

- подаване на кандидатури: дом на културата "Лукойл-Нефтохим", всеки четвъртък от 18.30 до 20.00 часа, стая 29.

За повече информация, моля обадете се на  0878/941594.

- краен срок за подаване на кандидатури: 2 септември 2010г година, от 18.30 до 20.00 часа, НХК, стая 29.

NB. Авторски права. При подаване на кандидатура се подписва споразумение относно разпространяването на снимките. Организаторите имат право да публикуват снимките (с обозначен автор) само в рамките на конкурса. За всяко следващо публикуване се изисква изричното съгласие на автора.


Награди:   I място- грамота за участие, 150лв парична награда;

                     II място- грамота за участие;

                     III място- грамота за участие.

 
* Всички участници ще получат сертификат за участие в конкурса.

Наградите ще бъдат връчени от организаторите на откриването на изложба, посветена на конкурса. Откриването ще се проведе във фоайето на НХК, като точната дата предстои да се уточни. След откриването, фотографиите ще бъдат изложени на ул.”Богориди”, в непосредствена близост до сградата на Община Бургас(до Часовника)!

Снимката използвана в логото на конкурса е дело на бургаския фотограф Евгени Динев.


Прочетено: 5922 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
4
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Цвете Конкур глазами зрителя бургаска среща БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ pepi Флора Бургас 2009 Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря Декоративната кула до хотел РК Хозяин причала Осенний натюрморт Мой хороший знакомый из Бургаса
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development