Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ивайло Дражев: ПРАВО НА ОТГОВОР



25 Януари 2010, Понеделник



Във връзка с изявление от днешна дата 25.01.2010г. на лицето М. Събев, в които той на страниците на повечето медии се хвали, че е собственик на наследника на ФК „Черноморец” и, че е голям инвеститор и „богаташ” съм длъжен да поясня следното:

Във връзка с изявление от днешна дата 25.01.2010г. на лицето М. Събев, в които той на страниците на повечето медии се хвали, че е собственик на наследника на ФК „Черноморец” и, че е голям инвеститор и „богаташ” съм длъжен да поясня следното:
М. Събев не е предлагал никога да заплати 13 млн. лева за да закупи ПФК „Черноморец” АД  ведно с концесионния договор на спортния комплекс „Черноморец” през 2005г., това лице предложи да получи подарък истинския клуб „Черноморец” заедно с  концесионния ни договор за 35 години срещу един „хвърчащ” лист – Запис на заповед от „кухата” фирма „Нафтекс” АД. Отговорът ми бе много ясен, че аз подаръци не правя срещу хвърчащи листи без покритие.
Кой от двамата ни е паразит може да разберете като отидете и видите в какво сътояние е стадион „Черноморец”, който аз оставих през 2005г. в перфектен вид с 15 000 седалки, 6 игрища, зали, администрация, поливни системи, сондажи и т. н.
По въпроса дали аз съм паразит , със Събев ще се срещнем в съда, ако му държи. Лъжливият му „проект” се отлага не заради съдебни спорове между трети лица, а поради липсата му на финансови възможности. Действително има такъв паразит в града, който унищожи стадион „Черноморец” и открадна моя собственост, като открадна седалки и фундаменти и ги занесе на другия стадион в к-с. „Лазур” и се хвали с тях какъв инвеститор е.
  М. Събев няма нищо общо с правоприемника на ФК „Черноморец”, който със съдебно решение на БОС от месец май 2000 година е ПФК „Черноморец Бургас” АД и съгласно решение на общото събрание на учредителите на деветдесетгодишния клуб ”Черноморец”. Същото лице източва общинския дял, който му е подарен от бившата и сегашната власт, като само заварените активи са на стойност 150 млн. лева, а с допълнително подареното му право на строеж стойността възлиза на над 250 млн. лева. Тези пари в момента изчезват от джоба на бургаските граждани, а същевременно това представлява целия бюджет на Община Бургас за две години и същевременно градът е заринат от сняг, лед, далавери и корупция в продължение на пет години. Събев лъже половин България и цял Бургас с план 2007  за „Нафтекс” и план 2017 за  „Вихър – Айтос” (новоизмислен ПСФК „Черноморец Бургас”), като се опитва да промива съзнанието и паметта на бургазлии, крадейки наименованието, марката, традициите, историята, школата, стадиона и тренировъчната база на истинския клуб „Черноморец”, на който имам честта и болката да съм собственик.
  През времето което големият инвеститор лъже гражданите с компютърни цветни разпечатки и многомилионни заплати на стадиона на другия унищожен клуб ФК „Нефтохимик”, беше ограбен и реконструирания от мен спортен комплекс „Черноморец” , с пет допълнителни игрища, ремонтирани зали, съблекални, сензорни поливни системи, сондажи и нови 17 хиляди седящи места. Всичко това в момента е откраднато от това лице и е занесено на другия стадион в к-с. ”Лазур”.
  Щетата за истинския клуб „Черноморец” е над 10 млн. лева, а откраднатото е закупено, внесено и създадено изцяло със средства на моите фирми и дружества, освен това е налице окончателно съдебно решение на ВАС,  5- членен състав – 8774/2007, с което е отменена криминална заповед на Община Бургас и същата е длъжна да възстанови владението на истинския ПФК „Черноморец”. За да запази откраднатото самозванеца „богаташ”, който се самоизтъква и като голям петролен търговец прибегна и до единствения възможен начин да купува корумпирани представители на органите на досъдебните производства, за да образуват срещу мен всевъзможни преписки и дела и да го пази половината МВР, някои прокурори, затваряйки си очите и пречейки на съдебно  - изпълнителните действия.
  Аз обаче няма да забравя, кой ми е откраднал школата, базата, името на клуба и последните петнадесет години във футбола и няма как да бъда притеснен от „крадеца който вика дръжте крадеца”. Той може да очаква от мен само възмездие и реванш.
  С пари не може да ме купи, а очевидно , че и в момента няма, което е известно от опитите му да обикаля банките за кредити.
  С платени статии, реклами и билбордове и черпене на „ветерани” няма как да купиш паметта на бургазлии, че си унищожил двата истински клуба ПФК „Нефтохимик” и ПФК „Черноморец”, а затова, че ми е откраднал здравето и петнадесет години от живота ще го преследвам с всички законови средства докато е жив .
  Време е главния прокурор и министърът на вътрешните работи да отворят широко очи към кражбата в Бургас и най-  вече на спортен комплекс „Черноморец” където концесионера е ограбен с над 10 млн. лева в имущество и подобрения.
През последните дни съм приложил и множество доказаттелства по мои дела, по  които лицето Събев  прави внушения и „произнася” предварителни присъди, като Ви оставям Вие да прецените дали е налице виновност или невинност.
Дали ще се занимавам с футбол или не ще реша самият аз, а не този който открадна името и марката „Черноморец” и унищожи двата бургаски клуба заедно със стадион „Черноморец”.  Препоръчвам му да не си изпуска много, много нервите с изявления като днешното защото му предстоят тежки дни в бъдеще, в опитите му да открадне имуществото ми и това на всички бургазлии.
Интересно е бургаските медии да проучат колко милиона дължи Събев на ф-ма „Онтарио спорт”, „Перфект груп” и много други подизпълнители на които се обещава участие в лъжливия „проект”.
 Ще се радвам ако се намери медия, която да покаже снимки и кадри от стадиона, който аз изградих и историята на истинския клуб, докато започнаха атаките срещу мен и като паралел да покажат днешното състояние на стадиона, което  е причинено от Събев и местната власт - откраднатите и занесени на другия стадион седалки , постаменти в полза на изкуствения клуб за който Фреди Бобич беше казал на своите сънародници „Тука е много хубаво, елате при нас”.
Няма как да не е хубаво , като си откраднал 150 млн. лева от бургазлии и ги харчиш с „широки пръсти”!!!




Прочетено: 3715 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 майк  мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Флора Бургас 2009 евро 2008 Сладурани с ЛЕГО Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Бургаският кей димитров ден kss Храбрая ворона
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development