Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Коледният сезон в Бургас Плаза Мол започва с Деси Слава



27 Ноември 2009, Петък



Звездният Коледен сезон в Бургас Плаза Мол започва на 28 ноември (събота), когато поп-фолк дивата Деси Слава ще запали светлините на 8-метровата Коледна елха. Чаровната певица ще постави началото на многобройните Коледни изненади, подготвени от търговския център като поздрави всички посетители с едночасов концерт, започващ в 18.30 часа. В периода 28 ноември - 5 декември в Бургас Плаза ще бъде организирана Коледна томбола. Всеки посетител ще може да участва като напише името и координатите си върху касова бележка от покупка в мола и я пусне в една от Коледните урни. На 5 декември в 16.00 часа Дядо Коледа ще изтегли имената на късметлиите от томболата. Всеки от тях ще получи по една от над 100-те прекрасни награди, осигурени от търговските вериги в Бургас Плаза Мол - Carrefour, KFC, Elite Shoes, Esprit, Genesis, Foot Comfort, Hippoland, Kenvelo, Kolev & Kolev, Kreo Group, My Computer, Natural Product, New Silhouette, Noa Coffee, Triumph, UB Jeans, Uni Clean, Yan Coffee Break, DOMO, Subra.

Поп-фолк дивата ще запали светлините на Коледната елха и ще поздрави всички посетители на търговския център с едночасов  концерт

Звездният Коледен сезон в Бургас Плаза  Мол започва на 28 ноември (събота), когато поп-фолк дивата Деси Слава ще запали светлините на 8-метровата Коледна елха. Чаровната певица ще постави началото на многобройните Коледни изненади, подготвени от търговския център като поздрави всички посетители с едночасов концерт, започващ в 18.30 часа. 

В периода 28 ноември - 5 декември в Бургас Плаза ще бъде организирана Коледна томбола. Всеки посетител ще може да участва като напише името и координатите си върху касова бележка от покупка в мола и я пусне в една от Коледните урни. На 5 декември в 16.00 часа Дядо Коледа ще изтегли имената на късметлиите от томболата. Всеки от тях ще получи по една от над 100-те  прекрасни награди, осигурени от търговските вериги в Бургас Плаза Мол - Carrefour, KFC, Elite Shoes, Esprit, Genesis, Foot Comfort, Hippoland, Kenvelo, Kolev & Kolev, Kreo Group, My Computer, Natural Product, New Silhouette, Noa Coffee, Triumph, UB Jeans, Uni Clean, Yan Coffee Break,  DOMO, Subra. 

Дядо  Коледа ще пристигне  в Бургас Плаза  на 5 декември в 16.00 часа, като транспорта и маршрута му все още се пазят в тайна. Белобрадият старец ще открие специалния увеселителен Коледен кът в търговския център и ще остане да забавлява всички малки и пораснали деца до 25 декември. Всеки ден от 5 до 25 декември първите 200 посетители на увеселителния Коледен кът ще печелят безплатна снимка от професионален фотограф с Дядо Коледа, Снежанка и джуджетата, осигурена от Fuji Films.

Всички почитатели на Бургас Плаза Мол ще имат възможност да спечелят още много Коледни  подаръци  като участват в радио-играта на търговския център по FM+ - “Познай Коледната оферта”. Забавната игра започва на 14 декември и продължава до 25 декември, като в този период всеки ден ще се раздават награди от различните магазини в мола. 


Прочетено: 4662 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бодил край Ясна поляна Пресдтавяне на книгата Родът Сирекови Извор на Марина река Кукерландия 2011, Ямбол Паметник на незнайния войн морето в началото на новата година Конкурс прическа Бургас 2009 Пролет на село Флора Бургас 2009 pepta Флора Бургас 2009
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development