Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Ангелските гласове на Ню Йорк разплакаха пловдивската публика



11 Ноември 2009, Сряда



Ангелските гласове от Ню Йорк Харлем Госпъл Хор оставиха без дъх публиката в Драматичен театър Пловдив снощи, 9 ноември след първия концерт от голямото „Турне на надеждата“ в памет на Краля на попа Майкъл Джексън. Изпълнителите с благословени от Бога гласове оставиха пловдивчани буквално със сълзи на очи след уникалните си многогласни изпълнения на авторски песни, традиционни госпъл химни и разбира се обещаните парчета на Майкъл Джексън, сред които блестеше класиката Billy Jean.

Ангелските гласове  от Ню Йорк Харлем Госпъл Хор оставиха без дъх публиката в Драматичен театър Пловдив снощи, 9 ноември след  първия концерт от  голямото „Турне на надеждата“ в памет на Краля на попа Майкъл Джексън. Изпълнителите с благословени от Бога  гласове оставиха пловдивчани буквално със сълзи на очи след уникалните си многогласни изпълнения на авторски песни, традиционни госпъл химни и разбира се обещаните парчета на Майкъл Джексън, сред които блестеше класиката Billy Jean.

Каква ще е концертната  програма на Харлем Госпъл Хор в  Операта в Бургас утре - на 11 ноември, засега 12-те артисти ревниво пазят в тайна, но със сигурност ще има изненади специално за жителите на морския град, обещава основателят и продуцент на формацията Алън Бейли.

Харлем Госпъл Хор  ще пристигнат в Бургас следобяд на 11 ноември и веднага ще се отправят към Операта, за да започнат репетицията за дългоочаквания от бургазлии „Концерт на надеждата“. Те ще имат много малко време да хапнат леки храни, пресни салати и да се заредят с витаминозен портокалов фреш, тъй като в 18.30 ч Операта ще отвори врати за посетители и началото на госпъл магията ще бъде дадено точно в 19 ч.

Днес любимият госпъл хор на Обама, Елтън Джон и Майкъл Джексън е във Варна, а след участието си в Бургас артистите  ще закрият българското си турне  на фаталния петък 13-ти отново в Пловдив. По време на цялата им обиколка из страната Харлем Госпъл Хор пътуват с луксозен автобус Royal class Bova Magic, който псогурява комфорното им пътуване благодарение на любезното съдействие на Юнион - Ивкони.

След концерта изпълнителите  ще се отправят Стара Загора, където ще пренощуват в хотел City.Специално за тях са запазени тихи стаи, в които да се разтоварят от напрежението и да се подготвят за финалната фаза от турнето. За да поддържат във форма уникалните си гласове, екзотичните изпълнители държат да имат постоянно на разположение кана студено козе мляко в хотелската стая.

Билети за концерта на Харлем Госпъл Хор на 11 ноември  в Операта в Бургас все още  могат да бъдат намерени на касата на Операта, както и в мрежата  на Eventim, в магазини Пикадили, Германос, М Свят и Офис 1.
 


Прочетено: 2567 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
4 Лалета xx Републиканска след ремонта Дантела Spirit of Burgas Международен Семинар на фризьорите София Театър за драма. опера и балет, Бургас. Истанбул рибари Глухарчета Конкурс прическа Бургас 2009 КАРФУР
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development