Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

бракониери



02 Ноември 2009, Понеделник



На 01.11.т.г. около 16.00 ч. в Районно управление на МВР Приморско е получен сигнал от горската стража при Регионално управление по горите - Бургас, за това че в района на с. Веселие, общ. Приморско в местността «Козарка» са открили убита кошута.

На 01.11.т.г. около 16.00 ч. в Районно управление на МВР Приморско е получен сигнал от горската стража при Регионално управление по горите - Бургас, за това че в района на с. Веселие, общ. Приморско в местността «Козарка» са открили убита кошута. При опита за проверка на намиращите се край кошутата мъже, двама от тях избягали, а други двама се качили в лек автомобил «Мерцедес», с бургаска регистрация, управляван от трети мъж. Горските стражари успели да спрат автомобила и след проверки установили самоличността на мъжете, участвали в бракониерския лов, осъществен на територията на резерват «Ропотамо» - това са : А.В., 48 годишен от Димитровград, С.И., 58 годишен от с. Веселие, П.Р., 43 годишен от Созопол, Р.Щ., 42 годишен от Созопол / полицейски служител от Районно управление на МВР Созопол/ и П.П., 53 годишен от Приморско. Всички лица са отведени в Районно управление на МВР Приморско за установяване на фактическата обстановка, като са им иззети ловните оръжия. Констатирано е, че в бракониерския лов е участвал и още един мъж - това е : Г.С., 60 годишен от с. Веселие. Всички мъже са задържани за срок от 24 часа, като предстои докладване на образуваното досъдебно производство в Районна прокуратура - Бургас. Спрямо полицейския служител, който по време на деянието е бил в отпуска, е образувано дисциплинарно производство. В присъствието на районен съдия - Минчо Танев, до късно снощи са разпитани свидетели на случая, като са назначени и експертизи за установяване на вида на оръжието, с което е отстреляна кошутата.


Прочетено: 3686 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
бургаска среща място и за влюбени Духовности Конкурс прическа Бургас 2009 Бургас и Леонардо Конкур глазами зрителя изгрев бл.29 вх.7 Spirit of Burgas Барселона Аз и моя първи  братовчед Росен
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development