Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

„Черноморец – Бургас” тренира на колела след победата над Сливен с 1:0



Ключови думи: футбол. бургас
17 Октомври 2009, Събота



Красимир Балъков отново реши да разнообрази денят за възстановяване в отбора, след победата над Сливен с 1:0. Футболистите извадиха велосипедите точно в десет сутринта и се отправиха към морската градина на Бургас, където в продължение на един час въртяха педалите по крайбрежната алея. Спортуващите в парка и минувачите спонтанно аплодираха „футболистите на колела”, не бяха редки и възгласите „Браво акули”!

 Красимир  Балъков отново реши да разнообрази  денят за възстановяване в отбора, след победата над Сливен с 1:0. Футболистите извадиха велосипедите точно в десет сутринта и се отправиха към морската градина на Бургас, където в продължение на един час въртяха педалите по крайбрежната алея. Спортуващите в парка и минувачите спонтанно аплодираха „футболистите на колела”, не бяха редки и възгласите „Браво акули”! 

      Голмайсторът  Пламен Крумов се чувства отлично  след тежкия двубой, въпреки че изигра повече от 70 минути на тежкия терен  в Сливен. Той пропусна повече от 7 месеца и почти сезон и половина от футболното ни първенство, поради сериозната травма, която получи през пролетта. Сега обаче състезателят се намира в отлична кондиция и със сигурност ще помогне много на съотборниците си в оставащите тежки мачове до края на полусезона.

      С травми след мача вчера са двама от футболистите на отбора. Адриан Фернандес е с контузия на глезена и ще носи специална шина в продължение на седем дни. Още по време на двубоя вчера, играчът направи рентгенова снимка, която показа че травмата му не е тежка, но ще изисква поне седмица възстановяване. С проблеми от сблъсъка с противников състезател още в началото на двубоя е и асистиралият за гола Дуду, но неговата травма не е сериозна и той няма да има проблеми да играе в следващия двубой с „Ботев” Пловдив.

      Останалите  футболисти, които лекуват различни контузии са значително по-добре. Енис Хайри, Ектор Гонзалес и Нилтон Кардозо започнаха нормални тренировки и се очаква да нямат проблеми за следващия двубой идната събота. Николай Кръстев през седмицата ще свали обездвижващата шина от рамото си и също ще започне да тренира с колегите си. Той обаче ще пропусне следващите два мача, докато рамото му не заздравее напълно и няма никаква опасност за играча от единоборствата по време на срещите.

      След  сутрешната тренировка играчите получиха два дни почивка. Следващото занимание  на отбора ще бъде в понеделник следобед.   


Прочетено: 2920 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
моите цветя БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ Раковини във въздуха над Ахелой pepi Декоративни дървени конструкций Есен в Париж от Бутик Приятели Морската градина в Бургас Професионални Кокили!!! Spirit of Burgas витраж1
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development