Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Правителството иска да смачка БСП е заявил Сергей Станишев В Бургас



05 Октомври 2009, Понеделник



„БСП се нуждае от сериозно обновление във всички аспекти на своето съществуване в България, предвид агресивното отношение на сегашното правителство, което желае да смачка нашата партия". Това каза в Бургас лидерът на БСП Сергей Станишев.

„БСП се нуждае от сериозно обновление във всички аспекти на своето съществуване в България, предвид агресивното отношение на сегашното правителство, което желае да смачка нашата партия". Това каза в Бургас лидерът на БСП Сергей Станишев.

„Сегашното правителство желае да смачка БСП чрез една координирана политическа кампания, която да дискредитира партията по две направления - морал и компетентност". Така мотивира в Бургас желанието за категорични промени в БСП, след предстоящия конгрес на партията, бившият премиер Сергей Станишев. Според него червената партия трябва да преодолее този момент, със силни екипи, желаещи да влязат в противопоставяне с неверни обвинения с лъжи. Станишев изрази очакванията си след предстоящия конгрес на партията, БСП да оформи политика на една силна опозиция.

„Надявам се на сериозни дебати, по време на които да направим една, обективна, градивна и точна оценка за дейността си и да се признаят грешките", каза още лидерът на партията. Според него БСП се нуждае от сериозно обновление и промяна като политическа организация, по отношение на дейността й, състоянието на структурата, вътрешнопартийната комуникация и по отношение на медийната и младежката политика.

Като бивш премиер Сергей Станишев коментира предстоящото вдигане на акциза на тютюневите изделия като грешка, която в настоящата ситуация ще доубие „Булгартабак Холдинг".

„Коалиция за България" се противопоставя и на намаляването с два пункта на осигурителната тежест, ако се запази досегашното ниво, тогава ние смятаме, че има реални възможности да се увеличи и минималната работна заплата", каза още Станишев.

В областта лидерът на БСП се срещна с кандидата за кмет на партията в руенското село Люляково, а по-късно със симпатизанти и местни членове на ръководството.


Прочетено: 3108 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургаска къша Флора Бургас 2009 Spirit of Burgas Римокатолическата черква Ученички Старите бургазлии разказват Кокили за Строители и Атракции полети и пристани 01 Созопол Конкурс прическа Бургас 2009 Аз и моя брат  аз с двете  деца и той с неговата си дъщеря
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development