Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Завръщането от почивка никога не е било така вълнуващо



26 Август 2009, Сряда



Завръщането от почивка никога не е било така вълнуващо - 5 нови премиери показва Animal Planet в началото на септември Ваканционният сезон може и да е към края си, но място за отчаяние няма. Animal Planet е подготвил за зрителите си в България пет нови премиери, и то само през първата половина на месец септември. Вижте историите на хора, преживели едни от най-ужасяващите ухапвания на животни. Проследете елитна полицейска част докато тя се бори с престъпността, благодарение на специално обучени кучета. Не пропускайте екипa на природозащитната организация "Си Шепърд Консървейшън Съсайъти”, чиято основна цел е на всяка цена да предотврати убиването на китове. Вижте историята на мъж, прекарал живота си с мечки гризли и се забавлявайте с лудориите на четирногите клиенти на кучешкия фризьор от Бевърли Хилс. a

Ваканционният сезон може  и да е към края си, но  място за отчаяние няма. Animal Planet е подготвил за зрителите си в България пет нови премиери, и то само през първата половина на месец септември. Вижте историите на хора, преживели едни от най-ужасяващите ухапвания на животни. Проследете елитна полицейска част докато тя се бори с престъпността, благодарение на специално обучени кучета. Не пропускайте екипa на природозащитната организация "Си Шепърд Консървейшън Съсайъти”, чиято основна цел е на всяка цена да предотврати убиването на китове. Вижте историята на мъж, прекарал живота си с мечки гризли и се забавлявайте с лудориите на четирногите клиенти на кучешкия фризьор от Бевърли Хилс. 

За първата  половина на месец септември Animal Planet представя пет премиери:

Ухапан – понеделник, 7-ми септември, 22:00 ч.

От сухите пустини на югозападните щати до смъртоносните  води на Австралия, трите изцяло нови серии на "Ухапан" представят жертвите на най-страшните, почти смъртоносни, ухапвания в света.Your browser may not support display of this image. Вижте, за да се убедите сами. Всеки едночасов епизод показва истински кадри и видео материал, за да пренесе зрителите максимално близо до ухапването. Историята на всяко ухапване разкрива ужасяващите последици от навлизането на смъртоносни токсини в човешкото тяло.

 

Кучета-полицаи – вторник 8-ми септември, 22:00 ч.

В Сейнт Пол, МинесотаYour browser may not support display of this image. елитна полицейска част от специално обучени кучета-полицаи се бори с престъпността.   Взводът на Сейнт Пол е един от най-старите, най-развитите и без съмнение най-добрите спец части в Америка. 21 кучета и техните треньори попадат в изключително опасни ситуации – претърсват сгради, преследват заподозрени и търсят наркотици и експлозиви. Камерите денонощно следват взвода докато неговите членове арестуват престъпници и правят улиците на Сейнт Пол по-чисти с всеки следващ задържан.

На  война за китовете – сряда 9-ти септември, 22:00 ч.

Your browser may not support display of this image.  „На война за китовете” проследява двете страни в една битка. Ловът и търговията на китове и непрестанната борба на екипа на природозащитната организация „Си Шепърд” и доброволците към нея да предотвратят незаконния улов. Сериалът документира тримесечното пътуване на групата през ледените води на Антарктика. Всяка седмица ще се впускате в изпълнено с адреналин приключение и ще наблюдавате как природозащитниците се борят срещу считания за нелегален лов на китове. Вижте агресивния отпор на японците срещу природозащитниците от "Си Шепърд". Всичко това се случва в открито море – там където международните закони се интерпретират по различен начин от различните държави и организации.

Човекът, живял сред гризли – четвъртък 10-ти септември, 22:00

Your browser may not support display of this image. „Човекът, живял сред гризли” документира  съжителството между Тимъти Тредуел  и мечките гризли в Аляска –  съжителство, довело до преждевременната му смърт. Заснет в необятната дива пустош на Аляска мини-сериалът показва неизлъчвани кадри от десетилетието преди смъртта на Тредуел през 2003 г.

Кучешкият фризьор от Бевърли  Хилс – понеделник, 12-ти септември, 19:00 ч.

Your browser may not support display of this image. Артист Нокс, обявен за „Кучешки фризьор на годината” 2008, използва наградата си от 50 000 долара и мобилния си фризьорски салон, за да постигне мечтата си – да се превърне във фризьор на домашните любимци на звездите. Докато Артист ожесточено се бори, за да изгради звездната си клиентела, той трябва да свикне и с мисълта, че той сам вече се е превърнал в звезда.



Animal Planet

Animal Planet

Animal Planet

Animal Planet

Animal Planet
Прочетено: 3598 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Sunrise Флора Бургас 2009 Бургас, ФЛОРА 2009 Конструкция Финансова помощ за бедните аз Spirit of Burgas Конкур глазами зрителя Созополски къщи БГ СМЕШКИ БЪДИЩЕ Залив край Созопол
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development