Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Витомир Саръиванов ще води „Цената на истината”



25 Август 2009, Вторник



След продължителен кастинг Нова телевизия и продуцентите от Old School избраха за водещ на „Цената на истината” Витомир Саръиванов. Сред кандидатурите имаше и други на утвърдени лица от екрана, но профилът на Саръиванов най-точно отговаря на изискванията на формата.

След продължителен  кастинг Нова телевизия и продуцентите от Old School избраха за водещ на „Цената на истината” Витомир Саръиванов. Сред кандидатурите имаше и други на утвърдени лица от екрана, но профилът на Саръиванов най-точно отговаря на изискванията на формата. 

Ролята на водещия ще бъде роля на защитник и съветник на изправилите се пред полиграфа. Той трябва да е добър психолог и адекватно да наставлява участниците, които ще могат по всяко време да разчитат на неговата помощ и съвети в предаването. Задачата му е да се опитва да им помага в сложния път на играта и в преодоляването на препятствията. От огромно значение е контактът между него и участника, който трябва да се чувства комфортно по време на разговора. Поведението на водещия трябва да е различно от това на следовател, прокурор и съдник. Продуцентите на „Цената на истината” залагат не на агресивното, а на интелигентното, меко и дипломатично водене. 

Кастингът на „Цената на истината” продължава. Всеки, който не се притеснява да отговаря честно с „да” и „не” на въпросите в новата игра, трябва да попълни анкетна карта чрез сайта на предаването www.istina.novatv.bg 

Витомир Саръиванов е роден на 14 април 1971 г. Първият му сблъсък с телевизията е през 1976 година, когато участва в детския сериал Мери Попинс. Сред ролите му в различни телевизионни и кино продукции най-значима е тази в суперпродукцията на киностудия Бояна - Константин Философ, където Вито играе ролята на малкия Константин. През 1994 година той започва работа като спортен коментатор и водещ в БНТ, известно време е основно лице на българския клон на Eurosport, където коментира футбол, фигурно пързаляне, хокей на лед.

Саръиванов  е продуцирал предаванията "Сделка или не" и „Стани богат” по Нова телевизия. Бил е главен редактор на „Хванати в изневяра” по Диема, „Животът на другите” по БНТ и на Music Idol 3 по bTV. Не за първи път път ще влезе в апмлоато на водещ. Преди две години той заминава за остров Ютакан, откъдето води реалити шоуто “Островът на изкушението”. Интересен е фактът, че водещият на американския формат „The moment of truth” (“Моментът на истината”) – Марк Уолбърг, също е бил водещ преди това на “Temptation island” („Островът на изкушението”). 


Прочетено: 4305 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО ПЕПИ Международен Семинар на фризьорите София Машините на Леонардо Пречиствател на въздух за стая с термометър газ Флора Бургас 2009 ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Аз и моя първи  братовчед Росен търговски център витраж5
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development