Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Втора победа на волята и мъжеството за „Черноморец - Бургас”



Ключови думи: победа, Локомотив, гол, Акулите,
18 Август 2009, Вторник



Футболистите на „Черноморец - Бургас” се поздравиха с втора поредна победа от началото на първенството в „А” група. С 2:1 на стадион „Лазур” беше подчинен отборът на „Локомотив” /Пд/. Трите точки бяха извоювани със завидна воля и мъжество, с каквито „акулите” се наложиха и над „Черно море” със същия резултат в 1-вия кръг от шампионата.

Футболистите  на „Черноморец - Бургас” се поздравиха с втора поредна победа от началото на първенството в „А” група. С 2:1 на стадион „Лазур” беше подчинен отборът на „Локомотив” /Пд/. Трите точки бяха извоювани със завидна воля и мъжество, с каквито „акулите” се наложиха и над „Черно море” със същия резултат в 1-вия кръг от шампионата.

     В герой за победата над пловдивчани  с двата си гола се превърна Мишел Платини. Още в 1-вата минута той затрудни максимално вратаря Акалски, който отби удара му с глава със сетни усилия в корнер. След четвърт час игра обаче бразилецът беше безмилостен и се разписа  ефектно с пета след центриране на Гонзалес. „Акулите” продължиха да притискат противника, чийто страж спаси опасни изстрели на Фернандес и Марсио. В 38-ата минута Платини отново порази мрежата, но попадението не беше зачетено заради спорна засада. Малко преди почивката Фернандес направи невероятен пропуск.

     През  второто полувреме гостите от „Локомотив” успяха да изравнят в 57-ата минута чрез Евертон Джилио от пряк свободен удар, отсъден за доста  дискусионно нарушение. „Акулите”  реагираха като ужилени и упражниха  тотален натиск. В 65-ата минута резервата  Матиас Мориц се измъкна зад защитата, ала стреля неточно от чиста позиция. Пак германецът беше на косъм от гола в други две ситуации. Седем минути преди края усилията на черноморци получиха логична материализация. Йохен Зайц центрира перфектно от десния фланг и Платини продължи пътя на топката с глава към мрежата – 2:1!

     Близо 5 000 зрители приветстваха втората поредна победа на „Черноморец”, който е един от трите отбора с пълен актив от 6 точки във временното класиране. Другите два пълни отличници са ЦСКА и „Левски”.

        В следващия, 3-и, кръг от шампионата на „А” група възпитанците на мениджъра Красимир Балъков гостуват на „Берое” в Стара Загора. Мачът е на 21 август /петък/ от 18 ч.



Черноморец - Бургас

Черноморец - Бургас

Черноморец - Бургас
Прочетено: 2786 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Черноморец-Поморие Лампа Храм св.св. Кирил и Методий Конкур глазами зрителя АЗ ПЕПИ Земя на хоризонта Бургас, ФЛОРА 2009 Данил Залез Стена
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development