Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Първото състезание за мерене на обувки в България ще се проведе в Бургас



14 Август 2009, Петък


Автор: Bourgas.Org

Бургас Плаза Мол ще раздава маркови обувки на победителките от играта “Ако обувката и стане”. На 15 август 2009 г. (събота) в Бургас Плаза Мол ще се проведе първото състезание за мерене на обувки в България, в рамките на което ще бъдат раздадени над 30 чифта обувки на водещи търговски марки. Нетрадиционната инициатива, организирана от мола е наречена “Състезание за модерни Пепеляшки” и гарантира както много забавления, така и награди за всички посетителки с късмет. В деня на състезанието на всеки кръгъл час от 11 ч. до 21 ч. на специално обозначено място в Бургас Плаза ще бъдат излагани по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на мола в този ден ще имат възможност да пробват всяка обувка. Първата дама, на която някоя обувка стане ще получи като подарък чифта, както и специална грамота за модерна Пепеляшка.

На 15 август 2009 г. (събота) в Бургас Плаза Мол  ще се проведе първото състезание за мерене на обувки в България, в рамките на което ще бъдат раздадени над 30 чифта обувки на водещи търговски марки. Нетрадиционната инициатива, организирана от мола е наречена “Състезание за модерни Пепеляшки” и гарантира както много забавления, така и награди за всички  посетителки с късмет.  

В деня на състезанието на всеки кръгъл час от 11 ч. до 21 ч. на специално обозначено място в  Бургас Плаза ще бъдат излагани по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на мола в този ден ще имат възможност да пробват всяка обувка. Първата дама, на която някоя обувка стане ще получи като подарък чифта, както и специална грамота за модерна Пепеляшка.  

Наградите са осигурени от търговските вериги, наематели в мола. Сред тях са някои от най-престижните вериги за търговия с обувки като Deichmann и Foot Comfort, както и такива, които имат специални линии за обувки - Sport Depot и Карфур. 


Прочетено: 2969 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Добро утро Полет Декабрь 2017 года Алеша Кайро Underwater хотел приморец майк Машините на Леонардо Машините на Леонардо производител на мебели по поръчка- мебели,кухни,вградени гардероби,легла,секции,антрета,детски стаи,офис на конкурентни цени
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development