Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Светльо Витков с гадже на концерт в Бургас



11 Август 2009, Вторник



Светльо Витков, легендарният вокал на “Хиподил” заяви наскоро, че е спрял кафето, а с него и цигарите, защото вървели като “дупе и гащи”.

Светльо Витков, легендарният вокал на “Хиподил” заяви наскоро, че е спрял кафето, а  с него и цигарите, защото вървели като “дупе и гащи”. Това обаче само донякъде отговаря на истината, увери се “Черноморски фар”, тъй като на концерта в Бургас, който събра в оригиналния им състав неговата група, “Контрол” и “Ревю” на Летния театър, той дърпаше само пури. Те пък вървят основно с уиски, защото с чаша в ръка по-голямата част от концерта Светльо изкара в раздумка с фенове и в гушкане с русокосо ефирно създание на най-горните редове на лятното съоръжение. Дългокосата блондинка се казва Мария и е актуалното гадже на фронтмена на “Хиподил” , научи областният всекидневник. Двамата си разменяха дълги прегръдки и сочни целувки, а видимо по-младата приятелка на Светльо му шепнеше на ушенце. Любовната идилия продължи буквално до последните секунди, в които Хиподила трябваше да излезе на сцена, за да забие най-големите хитове на групата като “Скакауец” и “Бате Гойко”. В реплика от песен пък, която гласи “Моята любима няма цици”, Светльо намери за нужно да отбележи: ”Ама, тя наистина няма!”. През това време момичето вече беше слязло зад кулисите, за да чака края на концерта.
1 500 души на Летния театър куфяха с любимите пънк банди на две поколения. В помощ на идеята дойдоха два алкохолни бара, разставени до купонджиите. При все това концертът не можа да убеди, че стилът е жив и беше по-скоро реплика от славното време, когато “Надървени въглища” на “Хиподил” се окичи със славата на единствения албум, цензуриран от Министерство на културата в най-ново време. Реванш от Светослав Витков очакваме на “Spirit of Burgas”, където на една от сцените ще се изяви новата му група "Светльо & The legends". Кулминацията на концерта се оказа Кольо Гилъна, който успя да зарази публиката и тя подхвана емблематичните  парчета на “Контрол” -“Леле како” и „Най-щастливият ден”. Въпреки че е затрупан с работа в продуцентската къща на Магърдич Халваджиян „Глобал филмс” Николай Йорданов, както е истинското име на пънк звездата от 90-те години, показа, че не е забравил как се вдига публика на крака. Ретроемоция имаше и в присъствието на “Ревю” с Милена.
http://factor-bs.com/news-10210.html


Прочетено: 8722 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкурс прическа Бургас 2009 Международен Семинар на фризьорите София Машините на Леонардо pepi аз pepi Йордановден 2011, Бургас - от Тина Разлистване Флора Бургас 2009 Цветы луговые Театър за драма. опера и балет, Бургас. на тела
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development