Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Деян Райков от Бургас е сред петте млади талатливи футболисти ще тренират една година в школата на Христо Стоичков в Барселона



04 Август 2009, Вторник



Gillette Футболна Академия обяви победителите за 2009: Пет млади талатливи футболисти ще тренират една година в школата на Христо Стоичков в Барселона Те са: Деян Райков – гр. Бургас, ФК „Черноморец”, Йордан Йорданов – гр. Враца, ФК „Ботев” Враца, Едиз Гюрсес – гр. Кърджали, СОУ „П.Р Славейков”, Георги Кънчев – гр. Сливен, ОФК „Сливен”, Александър Георгиев – гр. Търговищe, ФК „Светкавица”

Gillette Футболна Академия обяви победителите за 2009:
Пет млади талатливи  футболисти ще тренират една година в школата на Христо Стоичков в Барселона
Те  са: Деян  Райков – гр. Бургас, ФК „Черноморец”, Йордан  Йорданов – гр. Враца, ФК „Ботев” Враца, Едиз  Гюрсес – гр. Кърджали, СОУ „П.Р Славейков”, Георги  Кънчев – гр. Сливен, ОФК „Сливен”, Александър Георгиев – гр. Търговищe, ФК „Светкавица”

На  29.07.2009 г. от 10.00ч. на стадиона на Национална Спортна Академия в София се изигра финалният мач между финалистите от четирите селекции в градовете Бургас, Шумен, Плевен и София, провеждани в рамките на 5-тото издание на Gillette Футболна Академия в България.

Селекционери  на финалния мач бяха Красимир Безински и Антонио Санчес – главен директор на школите на Христо Стоичков в Испания. Испанският селекционер беше приятно изненадан от демонстрираните футболни умения на българчетата. Изборът и на двамата селекционери беше особено труден поради наличието на наистина талантливи млади футболисти от цялата страна.
В крайна сметка бяха обявени имената на петима победители, които ще тренират един сезон в школата на Христо Стоичков в Барселона. 
Победителите  в тазгодишното 5-то издание на инициативата на Gillette заминават за Барселона в началото на септември. Там те ще играят в юношеската „премиера дивизион” и ще мерят сили с юношеските отбори на „Барселона” и „Еспаньол” благодарение на своите предшественици - победителите в кампанията през 2008 г.

Един  от миналогодишните  финалисти – 12-годишния Божидар Краев, след изключителното си представяне в школата на Христо Стоичков, получи покана да продължи тренировките си в детския футболен клуб на „Барселона”.

Средствата  за осъществяване на кампания се осигуряват от учредения от Gillette Фонд за откриване на деца-таланти, в който в продължение на 5 месеца постъпват 5% от цената на избрани продукти с марка Gillette, включително и на новата самобръсначка Gillette Blue 3, която тази пролет беше представена на българския пазар.

Посланици на кампанията са Христо Стоичков и Димитър  Бербатов.




Gillette Футболна Академия

Gillette Футболна Академия

Gillette Футболна Академия

Gillette Футболна Академия
Прочетено: 7353 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Жълтурче.jpg Конкур глазами зрителя ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС Щрауси край Грудово Конкурс прическа Бургас 2009 Промоция -6999 лв. ИНСТРУМЕНТИ ЗА АВТОМАТИЧНО ФУГИРАНЕ И ШПАКЛОВАНЕ НА ГИПСОКАРТОН BLUE LINE USA Малката Pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development