Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Отстъпки до 10% в търговски обекти в Бургас за картодържатели на EuroLine American Express



16 Юли 2009, Четвъртък



До 10% отстъпка получават притежателите на EuroLine American Express при покупки в търговски обекти в Бургас, обозначени със специални знаци. Картодържателите могат да ползват преференциалните предложения и в търговската мрежа в цялата страна.

До 10% отстъпка получават притежателите на EuroLine American Express при покупки в търговски обекти в Бургас, обозначени със специални знаци. Картодържателите могат да ползват преференциалните предложения и в търговската мрежа в цялата страна.

Отстъпката  се получава автоматично обратно по кредитната карта след направена покупка с EuroLine American Express. Предложенията обхващат разнообразни стоки и услуги и са валидни за едногодишен период, считано от средата на тази година. Предложенията са част от новото издание на годишния каталог с отстъпки на Пощенска банка, валиден за притежателите на кредитни карти EuroLine American Express

В каталога участват магазини за дрехи, обувки, бельо и аксесоари Andrews Fashion Studio, Skiny и Intersport с отстъпки до 7%. Специалните условия могат да се ползват и при покупка с кредитна карта на нова техника като климатици, електроуреди, компютри, мобилни телефони. В пакета от предложения са включени и бижута и часовници, за които специалната оферта важи за магазини Galdini, като при тях отстъпката е 5%. С големи отстъпки се включват и редица хотели за плащанията, направени с кредитната карта за бизнес пътувания и почивки през цялата година. 

Повече  информация за търговските обекти, включени в годишния каталог на EuroLine American Express, може да се види на сайта на Пощенска банка или на www.americanexpress.bg

За  допълнителна информация:

Илияна  Захариева, мениджър „Корпоративни  комуникации”,  Пощенска банка

тел. 02/81 66 100
 

Пощенска  банка  е член на Юробанк И Еф Джи Груп,  европейска банкова организация с активи, възлизащи на общо 82.1 милиарда евро, и над 24 000 служители, която предлага  своите  продукти и услуги в мрежата си от над 1 600 локации и чрез  алтернативни дистрибуционни канали. 

В Европа групата присъства  в Гърция, България, Сърбия, Румъния, Турция, Полша, Украйна, Великобритания, Люксембург и Кипър. Юробанк И Еф Джи Груп  е част от И Еф Джи Груп, една от най-големите банкови групи, базирани в Швейцария. 

Повече  информация за Юробанк И Еф Джи можете да намерите на www.eurobank.gr


Прочетено: 3578 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Странджа Гората Бургаският мост Кокили за Строители!!! Графила 2009, Бургас Spirit of Burgas Александропулис, Гърция - юни.2007 Връзка Хамали Грийн – Пренос и Транспорт
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development