Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Влади Радев и Гита готови с ново парче – Make It Better



Ключови думи: Влади Радев, Гита
16 Юни 2009, Вторник



Актуалното денс дуо залага на изискан клубен саунд с Ибиса настроение и силните вокали на чаровната соул певица Гита.

Един от най-новите и амбициозни български денс проекти е готов с втория си официален сингъл. Колаборацията между Влади Радев (www.myspace.com/vladyradev) и Гита (www.myspace.com/gitahouse), която изгря през 2008 г. с песента Summer Glory, сега има и своето продължение – сингълът Make It Better. (Чуйте новото Make It Better тук: http://www.youtube.com/watch?v=O1lHfNPs_jU )


Парчето е издържано в стила на предшественика си – хитов денс/хаус саунд, с латино елементи и силен женски вокал, повлиян от соул и фънк музиката. Настроението на Make It Better е изцяло лятно и свежо, текстът е романтичен и позитивен, и е дело на певицата Гита. Музиката също е написана от нея, а аранжиментът и актуалното звучене са изцяло изпипани от Влади. В момента дуетът подготвя и видеото към песента, което се очаква да тръгне с началото на лятото.


Дуетът между музикалния продуцент и чаровната певица изгря лятото на 2008 г. почти на шега. Двамата се запознават в интернет в сайта MySpace, където откриват доста прилики в музикалните си предпочитания. Влади Радев, като продуцент има много идеи за парчета, и в този момент Гита със своите над 10 години като певица се оказва точният човек за вокалните партии. Двамата решават да пробват съвместна работа и по този начин се ражда парчето Summer Glory. Песента е създадена изцяло за собствено удоволствие и музикантите я разпространяват само сред приятели и колеги. Отзивите са изцяло положителни, а много от първите, чули изпълнението, сравняват вокалите на Гита с тези на невероятната Аманда Уилсън (една от най-известните певици в съвременната денс музика).


Благодарение на хитовото си клубно звучене и приятно лятно настрение обаче, Summer Glory впечатли най-добрите български диджеи и само месец по-късно Влади и Гита разбраха, че песента им се е превърнала в абсолютен хит в дискотеките. След неочаквания начален старт те решиха да заснемат и видеоклип на изпълнението, който бе подкрепен от редица известни млади лица от българския шоубизнес. Последва нова приятна изненада – всички музикални телевизии завъртяха видеото към Summer Glory, проектът им получи номинации за дебют на наградите на Фен ТВ и бе сред призьорите в конкурса за авторска музика MusicSpace. Дуетът участва и на най-големият музикален фестивал, който се проведе у нас – Spirit Of Bourgas.


Влади Радев и Гита се надяват да затвърдят името си на музикалната сцена с новия си амбициозен сингъл Make It Better. “След успеха на Summer Glory очакванията ни са да достигнем до още повече хора. Много се забавлявахме по време на записите и композирането, и смятаме, че това се е отразило и на крайния резултат”, споделят музикантите. 


Чуйте новото Make It Better тук: http://www.youtube.com/watch?v=O1lHfNPs_jU


Видеото към дебютното им парче Summer Glory гледайте тук: http://www.vbox7.com/play:5d83c8ea


БИО


Гита Петкова е роден в град Пловдив.

Пее от 15 годишна и от тогава музиката е нейния живот. Гита сама композира и пише текстовете към всички свои песни! Пяла е с много пловдивски групи от, които най-популярната е "EL PASO". Най-известното парче на групата се казва "Ти Не Дойде", като то бива завъртяно в ефира на BG Радио и участва в престижния за това време конкурс "Песен на Годината". Следват 3 години през, които Гита работи и се изявява в Швейцария. Там се запознава с DJ-еи и продуценти и след като записва няколко парчета в студио в Монтрьо , е поканена да участва в проект с "Future Sound Music Group". Заедно с тях Гита записва 4 сингъла за година като всичките биват издадени на плоча и се продават в специализирани магазини в централна Европа. Повече информация за проекта можете да откриете на уебадрес: www.futuresoundmusicgroup.com
За Гита следват две поредни участия в "Music Idol", но не успява да влезе във финала и двете години, като не и достигат само милиметри. Гита коментира участието си с лека усмивка и насмешка : "...пеенето и музиката не могат да бъдат съревнование". За Момента Гита се изявява в пиано бар "SMILES" където всички могат да се насладят на уникалния и глас. За годините през, които Гита се занимава с музика е оставила над 15 проекта с наши и чужди музиканти. Авторската и музика наброява над 40 неиздавани композиции! За първи път Гита представи свои авторски парчета на голямата сцена на фестивала Spirit Of Bourgas. 


Влади Радев е роден в гр. София.

Професионалната му кариера  започва през далечната 1999-та г., когато той е едва на 18.  Вече близо 10 години той развива своите професионални умения като саунд дизайнер във водещи радиостанции и студиa в България. Специализира „Звукостудийни технологии и продуцентство“.

През годините, създава и собствено радио шоу за клубна музика, където всъщност открива и своята голяма страст. Следват редица самостоятелни участия като DJ из страната, а през есента на 2007 година, той реализира и първият си по-сериозен музикален проект – ремиксът към песента „За тебе песен нямам“ на Невена. Негов ремикс има и песента „ Различна си“ на Стоян от втория сезон на Music Idol. Той работи още и върху аранжиментът на песента „Summertime“ на Жорж и Аксиния. Съвсем логично идва и срещата му с Гита, с която започва да създава и свои самостоятелни авторски проекти, сред които е и дебютният сингъл „Summer Glory“.



Прочетено: 5003 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Община Бургас Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи Бургас, Богориди Извор на Марина река централна градска тоалетна хотел приморец ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Часовникът на Животът продължава АЗ Връзка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development