Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

МАЯ НЕШКОВА НАПРАВИ ФУРОР В СЪРБИЯ С НОВ ХИТ



Ключови думи:
21 Април 2009, Вторник





Истински фурор направи Мая Нешкова на Великденския си рецитал в Босилеград, Сърбия снощи, при това с чисто нова песен, която дори и българската публика още не е чувала. Броени дни преди големия си концерт в зала 1 на НДК на 29 април, обичаната певица направи премиера на две от песните от новия си албум, като генерална репетиция за мащабния си софийски спектакъл. Едната от тях – „Имен ден” (по музика и аранжимент на Кирил Икономов и текст на Лозан Такев) буквално „взриви” младите зрители сред публиката, които станаха на крака и дори започнаха да пеят парчето, без преди това никога да са го слушали. Документален видеозапис на това изпълнение запечата неповторимите емоции, които изпита Мая Нешкова и почитателите й от Босилеград - клипчето може да се види на нейния официален сайт http://www.mayaneshkova.com/. Разбира се, нямаше как концертът да не мине без най-популярните й шлагери „Честит рожден ден”, „Конче вихрогонче” и „Слънчева обич”. Специално за най-светлия християнски празник, чаровната софиянка подари на феновете в Сърбия великолепното си изпълнение на баладата „Храмът”. Във Великденския празник участваха още един от първите айдъли – Теодор Койчинов, няколко балетни формации, илюзионисти от Перник. Водеща бе известната поетеса Евгения Гешева, написала друга от новите песни на Мая Нешкова – „Самодива”.

Певицата е на финалната права по записването на последния си студиен албум, който ще излезе в деня на неговата премиера – 29 април. За подобаващото му представяне Мая Нешкова готви грандзиозен спектакъл. Тя обаче пази в тайна какви изненади ще има за зрителите в зала 1 на НДК, а касиерките са доволни, че билетите за шоуто се продават като топъл хляб.






Прочетено: 4975 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Странджански извор Ремонтиране рециклиране носачи на BMW E46 Алуминиеви парапети Промоция Аз Глухарчета Кайро Конкур глазами зрителя самотна обитателка ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Паметник на незнайния войн Есен в Странджа Кокили за Строители!!!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development