Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Кой затри Bourgas.com



Ключови думи:
12 Април 2009, Неделя





Политически храненици бастисаха най-желания бургаски домейн ...

Преди няколко седмици си позволихме да дадем мнение за бургаските новинарски сайтове, като отбелязахме, че има само 1 такъв с добро и уникално съдържание и един със съвременна визия. Имената на двата проекта няма да повтаряме, поради човещинка ... и съчувствие.

В един момент установихме, че в колодата липсва Туз Пика, а именно Bourgas.Com - първият "портален сайт" на Бургас. Оказа се, че се подготвя нова версия и вкупом се израдвахме "Най-после!".

И новата версия се появи ... за огромно разочарование на доайените в бургаското интернет пространство.
Появи се във вид, който накара всинца ни вкупом да възкликнем - о Иди си! да се върне предишното, за да запазим мечтите си  ...
Напреки това, което се очакваше, се появи едно изпразнено от съдържание нищо, което може да е както Bourgas.Com, така и Маринка.Нет, или ДоленДъбник.Ком
Тайничко коментирахме по скайп и ISeekYou поредното недоносче, което се пръкна - и накрая Тедов (Теодор Седларски) се престраши да каже колко всъщност Кралят е Гол. Ама дибидюс гол.

Не коментираме визията, защото преди визията идва съдържанието, а целта на порталния сайт е да предоставя информация и да е "виртуален вход към града". Снимки, адреси, информация, допълнени от посетителя са много по-ценни от списъка с убийствата и катастрофите на Цвети (да ни прости) или данните за дневния режим на Митко  (да ни прости) Николов, които са полезни само за индексацията и никой не ги чете, освен някоя от всички Кати, които са Интернет (забелязали ли сте колко много жени в журналистическите среди в Бургас се казват Катя? Кате, sorry, ама сега ни хрумна това и няма нищо общо с теб).

Само 5% от влизанията в bourgas.org са от тези "новини", така че политиците, които са взели да се гаврят с домейна - да махнат оттам простотиите, които някакви хора копират и нанасят и да не си въобразяват, че ще имат полза от проекта в този му вид.

След като Интернет стана място за ЛЖП (лаици, журналисти, политици) едва ли има сила, която да върне Bourgas.com на бургазлии!

====
За сведения на читателя Bourgas.org e прародител на блог-а, с елементи на портал и информационен сайт, предоставя безплатни услуги и ... в никакъв случай не е новинарски., но пък ако ви требе инфо и напишете неща в комбинация с Бургас, Bourgas или Burgas в Google, altavista и т.н., то сте добре дошли.

Припомняме, че мнението на екипа е: или покажи нещо полезно, или покажи нещо предстоящо!









Прочетено: 4327 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Поглед към Бургас през залива Pepi Поглед от дрон Отровни гъби Ето го Немо рожден ден ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 Spirit of Burgas Небе Барселона бургаска среща Spirit of Burgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development