Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Пребиха шефа на МБАЛ Бургас - д-р Боян Будаков. Първи април ... или истина



Ключови думи:
02 Април 2009, Четвъртък





Прокуристът на МБАЛ Бургас д-р Боян Будаков е бил пребит от маскирани лица. Побоят е станал тази вечер в комплекс “Лазур”. Нападателите са били двама. Шефът на бургаската болница е бил откаран в лечебно заведение. Според колегите му, няма опасност за живота му.

От полицията са потвърдили и са съобщили, че Боян Будаков дава показания.

Както съобщяват напите хора от Бургас Инфо само се правят догатки за причините за побоя над Боян Будаков, но не е ясно на коя ще се спрат разследващите. Няма информация да е получавал заплахи, но въпреки това кръгът на заподозрените е много широк.

Екип на Бургас инфо е бил мястото на инцидента. В близост до дома на д-р Будаков на ул. "Места" имало следи от кръв.

Състоянието на Боян Будаков било стабилно, по телефона, звучал добре, казал също за Бургас инфо зам. директорът на МБАЛ Бургас д-р Бойко Миразчийски. Че няма опасност за живота му са потвърдили и пред него дежурните лекари. Д- р Миразчийски каза още, че няма информация някой да е заплашвал директора на бургаската болница. "До 16 часа бяхме заедно на работа и всичко беше наред, после се разделихме и се е случила тази трагедия", сподели д- р Миразчийски.

Боян Будаков има специалност хирургия. Той е бил общински съветник от БСП в миналия местен парламент на Бургас. Към момента е член на Изпълнителното бюро на Общинския съвет на БСП.



Прочетено: 6606 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
9
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Един рицар в Париж от Бутик бургас Елена Египет Връзка Полет Аз и моя първи  братовчед Росен камини Лалета от Бутик Бургас и Леонардо Фонтанът на pepi
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development