Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Електронният фестивал Metamorphosis с второ издание през април



24 Март 2009, Вторник





Пролетното издание на фестивала Metamorphosis ще се проведе на 11 април в палата 11 на Международен панаир Пловдив. Пет от най-популярните световни диджеи – Dimas (Испания), Joey Beltram (САЩ), Astrix (Израел), Joseph Capriati (Италия) и Claudio Ponticelli (Италия) - пристигат специално за да вземат участие в единствения по рода си фестивал за електронна денс музика у нас. Събитието се организира от промоутърската агенция Renesanz, съвместно с община Пловдив.

“Стотиците положителни коментари след първия Metamorphosis ни амбицираха да организираме нещо още по-впечатляващо. Сега ще използваме 11-та палата на Международен панаир Пловдив, която със своята площ от 4500 кв. м. дава много повече възможности”, споделят Balthazar & JackRock от Renesanz.

През ноември 2008-а дебютът на Metamorphosis събра в Пловдив над 4000 души от цялата страна, което го превърна в едно от най-забележителните мероприятия за изминалата година. Концепцията на фестивала е в една вечер да се представи разнообразието на електронната денс музика.

Renesanz са се погрижили на 11 април да не липсва нищо - стилна вип зона непосредствено до сцената, перфектно 100 киловатово озвучаване, впечатляващо осветление и няколко лазера, завладяваща мултимедийна визия, лаундж зона от MAD TV, и официално афтърпарти в клуб Eskada. Билети (24 лв.) и випове (30 лв.) се продават в цялата страна в магазините на Germanos и М-Свят, както и в разпространителската мрежа на Eventim. 

Димас Карбахо или Dimas a.k.a. D-Formation се занимава с музика повече от 20 години, през които си е изградил имидж на добре познат и обичан артист. Собственик на един от най-уважаваните лейбъли в хаус средите - Beat Freak Recordings. Многократно е награждаван за най-добър испански хаус диджей, а през 2006 се изкачва до 39-то място в престижната класация на DJ Magazine.

Идващ директно от Ню Йорк, Joey Beltram е жива легенда на техно сцената. Още на 18 години записва за детройтския лейбъл Transmat, а също така работи и с Richie Hawtin. С класически парчета като "Energy Flash" и албумът "Places", Joey е добре познат като иноватор в ейсид техното.

Astrix е един от доказалите се израелски транс продуценти, специализиран във full on psychedelic trance стила. Работил с изпълнители като Infected Mushroom, Alien Project и др. В момента се намира на 43-та позиция в класацията на DJ Magazine.

Особено нашумелият напоследък италианец Joseph Capriati издава редица успешни плочи за престижни лейбъли като CLR на Chris Liebing, Alchemy на Mauro Picotto и др. Влиза в плейлистите на Carl Cox, Richie Hawtin, Marco Carola, Laurent Garnier, Dubfire, Danny Tenaglia, John Digweed...

Родом от Неапол, Claudio Ponticelli започва да се подвизава като диджей едва 15-годишен. Ориентира се към минимал техно саунда, като е инспириран от типичния италиански и немски звук.



Прочетено: 2661 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
хубава вечер ХРИСТИ Spirit of Burgas Морска градина Бургас Конкур глазами зрителя Известен Созополски профил пътят за никъде Фрагмент от сграда в Бургас Египет Три девойки ученички
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development