Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Дни на модата в Панаира, Пловдив



24 Март 2009, Вторник





Пловдив става модна столица в дните от 26 до 29 март 2009 г., когато в панаирния комплекс  ще се проведат два форума, посветени на актуалните тенденции в облеклото, грима и фризьорството.

За първи  път се организира пролетно издание на Специализираното изложение за облекло, текстил, обувки кожени изделия и аксесоари.  В продължение на 6 години  то се провеждаше в София през есента. 

Под името  BGATE ПРОЛЕТ изложението идва в Пловдив, за да представи производители и дистрибутори на тъкани и платове, галантерия и кинкалерия, облекла, обувки и аксесоари.  В него ще участват фирми от България, Германия и Турция от 26 до 28 март.

BGATE ПРОЛЕТ се прави в момент, когато българската текстилна и шивашка индустрия са силно засегнати от глобалната икономическа криза. Изложението има за цел да помогне на производителите и дистрибуторите като покаже техните нови колекции преди зареждането на магазините за пролетно-летния сезон и абитуриентските балове. Пролетното издание е съвместна инициатива на Международен панаир Пловдив,  Българската асоциация на производителите и износителите на облекло и текстил – БАПИОТ и фирма „Андрит”. 

            Най-много са участниците в раздел „Дамска мода”, следвани от производителите на обувки и галантерия. Присъствието на различни сегменти от модния бизнес дава цялостна представа за неговото състояние в момента и ще ориентира търговците на дребно в актуалните линии. Посетителите специалисти имат право на безплатен достъп след регистрация.

Друг аспект на модата обхваща Италианският фестивал на красотата и прическата от 26 до 29 март.  Участие в неговото 13-о издание са заявили 60 фирми - производители и търговци на професионални продукти и аксесоари за косата, оборудване и апаратура за фризьорски и козметични салони, козметика, парфюмерия и аксесоари, съобщиха организаторите от Christian of Roma Group и Сдружение на фризьорите в България.

Майстори стилисти ще демонстрират своите умения на специална сцена и по щандовете в палата 2 на Международен панаир Пловдив. Предвидени са семинари за специалисти, а посетителите могат да купят продукти на преференциални цени.

В рамките на фестивала ще се проведат традиционният конкурс „Златна ножица”, Националният конкурс за грим и конкурсът „Мис Фестивал на красотата”.

Двете изложения ще съберат на едно място индустрията  за красота и мода, за да я покажат на специалистите и ценителите.

 



Прочетено: 2706 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Конкур глазами зрителя АЗ Първа копка Долно Езерово изгрев бл.29 вх.7 Кокили за Строители!!! wood ll Стара къща на ул. Александропулис, Гърция - юни.2007 Община Бургас Рибари в Истанбул
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development