Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Специални гости на 30 декември, вторник, във вечерното шоу на Азис ще бъдат победителите в танцовото шоу Dancing Stars – Орлин Павлов и Яна Акимова



Ключови думи:
30 Декември 2008, Вторник





Специални гости на 30 декември, вторник, във вечерното шоу на Азис ще бъдат победителите в танцовото шоу Dancing Stars – Орлин Павлов и Яна Акимова. Освен че ще демонстрира танцови умения, бившият вокалист на група „Каффе” ще се впусне и в амплоато си на певец и ще изпълни няколко свои парчета.

„Много съжалявам, че шоуто свърши, ужасно ми липсва!”, ще сподели с носталгия Орлин. Той ще разкаже, че много се е надявал да достигне финала, макар и да не е очаквал победа на всяка цена. „Яна ми беше опора и сигурност, затова през цялото време се чувствах спокоен”, ще довери той. „Победата ни беше резултат от комбинацията между мен и Яна. Спечелих, защото Яна ме научи да танцувам”, ще обясни чаровният певец на Катето и Васко, вмъквайки в разговора непрестанно името на своята партньорка. Той ще сподели защо дори и в трудни моменти е усмихнат и кой от всички танци в реалити формата се е оказал най-сложен за него.

Питането на водещия дали има връзка с Яна, Орлин ще коментира така: „Не знаех, че съм гадже с Яна, но щом казвате нямам нищо против”. Той ще опровергае и слуховете, че е правил секс с нея. „Ние сме толкова притеснени, че за пет дни трябва да научим поредния танц, че даже не сме имали възможност да мислим за секс”, ще обясни изпълнителят на “I know sunshine”.

“По принцип правя секс, но нямам сериозна приятелка”, ще признае Орлин пред Василка.

Яна Акимова ще седне втора на кадифеното диванче в студиото на вчерното шоу по ТВ2. Тя ще сподели, че въпреки славата за момента има много обикновени цели -  деветнайсетгодишната красавица иска само да учи. Трикратната шампионката на България по латиноамерикански танци ще довери, че се е разделила със своя партньор и приятел Атанас Гендов, с който са били заедно пет години на сцената и в живота. Двамата имали проблеми още преди началото на Dancing Stars и не само ревността на Наско се оказала причина затова. Яна ще изповяда, че е имала само двама мъже в живота си, но в момента е сама. „Реших да стана лесбийка”, ще заяви шеговито сексапилната девойка.


В Новогодишното издание на „Вечерното шоу на Азис” по ТВ2, зрителите ще имат възможност да се насладят на два часа музика с най-обичаните родни изпълнители – кралицата на попфолка Ивана, Силвия и Теди Кацарови, Марияна Попова, Любо от „Те”, Деси Добрева. Неостаряващите комици Стоянка Мутафова и Георги Калоянчев ще забавляват с оригиналния си  завладяващ хумор. От 22:00 часа до полунощ на 31 декември Азис и гостите му в студиото ще се погрижат за празничния дух и доброто настроение на всички, които изберат ТВ2.

 



Прочетено: 8612 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Театър за драма. опера и балет, Бургас Странджа газ 2 pepi 9 мая 2015 года Храбрая ворона Детски къщи Teddys house Земя на хоризонта моите цветя АЗ МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ С ДВА ПИСТОЛЕТА 4 л./мин, гаранция, сервиз. DFP325 SERAFIMOV SYSTEMS -2720 ЛВ.
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development