Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Коледата безопасна 2! Внимавай какво купуваш!



Ключови думи:
08 Декември 2008, Понеделник





На 9 декември 2008г., със специално събитие, което ще се проведе в  Информационния център на Европейския съюз, официално ще се оповести началото на информационно-образователната кампания - “Коледата безопасна 2! Внимавай какво купуваш!”. Кампанията се осъществява по инициатива на вестник Стандарт, bTV, Darik радио под патронажа на Еврокомисаря по защита на потребителите - г-жа Меглена Кунева.

На срещата, в присъствието на Еврокомисаря по защита на потребителите - г-жа Меглена Кунева и партньорите на кампанията „Коледата безопасна 2!”, ще бъде сключен Коледен пакт между търговски производители, браншови организации, КЗП и потребителски организации. Пактът предвижда предприемане на широк кръг мерки, осигуряващи предлагането на безопасни стоки и услуги на потребителите през месец декември, по време на голямото коледно пазаруване.

Кампанията “Коледата безопасна 2! Внимавай какво купуваш!” ще стартира с прес брифинг, на която ще присъстват: Еврокомисарят по защита на потребителите - г-жа Меглена Кунева, г-н Дамян Лазаров, председател на Комисията за защита на потребителите, г-жа Славка Бозукова, главен редактор на в-к Стандарт, г-жа Ирина Алексиева – bTV, г-жа Маринела Величкова – програмен директор на Дарик радио, Ивелин Буров – председател на Българския институт по стандартизация, Павел Кърлев – председател на Федерацията на потребителите, Божидар Петракиев – собственик на верига хипермаркети „Елемаг“, Донка Соколова – председател на БАТА, Ирина Найденова – председател на УС на българските туроператори и туристически агенции и други браншови организации и потребителски асоциации. 

Много хора в желанието си да спестят пари и време, не обръщат достатъчно внимание какви предмети и услуги потребяват. Кампанията апелира към безопасност на стоките и услугите, и цели да информира потребителите за риска, криещ се в някои продукти и услуги, които нямат нужното качество и не отговарят на изискванията на Европейския съюз (ЕС). Инициативата стартира с коледна кампания срещу вредните и опасни стоки и услуги, които се продават на българския пазар.



Прочетено: 3073 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ремонт носачи паметникът на Руската армия Салат дьо Шоп МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ БУТАЛНА ПОМПА, AIRLESS,1300W, 220V-1940 ЛВ. фонтанът на площада Театър за драма. опера и балет, Бургас морето в началото на новата година Аз И Брат ми  с децата . ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Spirit of Burgas докато ние спи, те творят късче от Морската градина
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development