Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

"Вечерното шоу на Азис" със специално издание в петъците



Ключови думи:
23 Октомври 2008, Четвъртък





На 24-ти октомври, в петък, „Вечерното шоу на Азис” по ТВ2 стартира с първо специално късно издание. Предаванията, които до този момент бяха излъчвани в неделя, се изместват в петък от 23:00 часа. Петъчните нощни броеве на шоуто ще се отличават с подчертано еротичен привкус и с още по-голяма освободеност относно темите, които водещият дискутира със своите гости.

Първи гост в специалното издание утре вечер ще бъде поп-фолк изпълнителката Анелия. Свещи, приглушена светлина и романтичен бекграунд разчупват интериора на студиото в петъчното издание. Анелия влиза при своя домакин като ангел, облечена нетипично за фолк певиците - с покрита гръд, смирена и естествена. „Понякога ми пречи тази индивидуалност”, споделя тя още в началото на разговора. На въпроса на Васко дали съзнателно се придържа към имиджа на непокварена Анелия отговаря, че просто е себе си и ако играе друга роля, ще е смешна. Според нея за да е успешен един изпълнител, не е задължително да бъде на всяка цена  аморален и скандален. „Човек ако иска, винаги може да опетни името си, мен може би и жълтата преса ме обича”, коментира тя публичните образи на известните у нас. „Звезди в България няма, има популярни хора”, категорична е Анелия. До този момент изпълнителката на „Погледни ме в очите” не е почувствала, че има нужда да се снима гола и ако реши - обещава да е много премерено. „Ще го направя така че мъжете да поискат да ме погалят, а не да ме сграбчат”, допълва тя. На записа на „Вечерното шоу на Азис” Анелия не пожела да коментира отношенията с бившия си съпруг Коко Динев. „Гледал ме е като принцеса и винаги мога да разчитам на него”, лаконично вметна поп-фолк певицата. Оказва се, че вечер красивата българка си ляга до своята дъщеря Ивон. Анелия не отговори и на въпроса на Азис дали е влюбена в момента. „За мен е важно, когато имам някаква емоция, да мога да я споделя с майка ми или със сестра ми. Напоследък не мога да плача, а понякога ми се иска и имам нужда”, ще изповяда тя пред Василка утре вечер.

На въпроса дали харесва по-груб или нежен секс, Анелия отговаря: „Зависи от ситуацията, всичко е много идивидуално. Но аз съм егоист в секса”. Певицата не се вглъбява над размисли за враговете си, имала е моменти, в които е хранила негативи към определена личност, но гледа философски на подобни неща. „Много рядко правя компромиси със себе си, обичам да контролирам всичко, което се случва около мен и може би това плаши мъжете”, откровено споделя една от най-големите поп-фолк изпълнителки у нас. 



Прочетено: 3264 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пристанище Приморско Созопол Разоран двор, угар Конкур глазами зрителя БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ къща над р-нт Журналистка Международен Семинар на фризьорите София съботно кафе Стив и аз изгрев бл.29 вх.7 Менструална чашка MeLuna
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development