Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Агенция Приказен ден организира единствено по рода си в България професионално обучение за сватбени агенти



09 Октомври 2008, Четвъртък





За втора поредна година агенция "Приказен ден" организира единствено по рода си в България професионално обучение за сватбени агенти, съвместно с консултанска агенция Аликорн- Консулт ЕООД. Обучението ще се проведе в гр. София и ще бъде в  рамките на два дена - 8 и 9 ноември 2008 г. В двудневното обучение участниците ще придобият знания и умения в следните области:
- Каква е ролята на сватбения агент
- Как да странират собствен бизнес
- Как се общува с клиенти и партньори
- Какви са сватбените традиции у нас и по света
- Как се планира и организира сватба и др.

Обучителните методи, които ще бъдат използвани по време на обучението се основават на най-съвременните конценции за обучение на възрастни - учение, чрез действие и преживяване. В обучението ще се заложи на голямо разнообразие от обучителни техники - симулации, сюжетно-ролеви игри, групови дискусии, работа в малки групи по казуси от практиките и други.

Успешно развиваща се професия „Сватбен Агент” стана много популярна и в България. „Приказен ден” ООД дава възможност на всички дами желаещи да стартират собствен бизнес в сватбения бранш. Организаторите са убедени, че знанията получени на това обучение ще бъдат ползотворни на хората, които искат да стартират собствен бизнес.

Като една от най-търсените сватбени агенции в гр. София екипът на „Приказен Ден” е била в основата на детайлното планиране и организиране на десетки мероприятия от малки сватби в тесен семеен кръг до юбилейни тържества с гости до хиляда човека. Сватбена агенция „Приказен Ден” е утвърдена в бранша като бутикова агенция, която предлага перфектно съчетание между отлична организация на събитието и елегантна и изискана декорация.

Предпочели сигурността и спокойствието професионален екип да се грижи за организацията на тяхната сватба са двойки както от цялата страна, така и от САЩ, Англия, Шотландия, Ирландия, Франция, Германия. Сред смесените бракове на двойки на които „Приказен Ден” е организирала дистанционно сватбите са и булки от Румъния, Индонезия, Русия.



Прочетено: 3479 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Флора Бургас 2009 Камини CLAM - CORTONA angolare Международен Семинар на фризьорите София университет ПАРЦЕЛ В ПАЗАРДЖИК Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД ЛЯТО В ЧЕРНОМОРЕЦ ВИК БУРГАС УСЛУГИ ДЕНОНОЩНО-0885872363 МАРИНА КЕИП Бургаски залез.JPG
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development