Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Емел Етем ще участва в съвещание на Координационния съвет на Морския аварийно-спасителен отряд



Ключови думи:
25 Август 2008, Понеделник





Вицепремиерът и министър на извънредните ситуации Емел Етем ще вземе участие в работно съвещание на Ръководството и Координационния съвет на Морския аварийно-спасителен отряд в Бургас, съобщиха от пресцентъра на Министерство на извънредните ситуации, предаде Агенция "Фокус". От 10:30 часа в сградата на Областната администрация в Бургас, Ружди Хасан, заместник-областен управител ще открие работната среща. Министър Емел Етем ще запознае присъстващите с предстоящото изграждане на Националната система за ранно предупреждение и оповестяване на органите на изпълнителната власт и населението при бедствия и аварии, както и с етапа на изграждане на Националната система за спешни повиквания с единен европейски номер 112 в България.
Ръководители на ведомства, фирми и поделения от състава на Морския аварийно-спасителен отряд ще обсъдят проблемите свързани с планирането и наличните специализирани технически средства за посрещане, преодоляване и ликвидиране на нефтени разливи и замърсявания в Черно море. Ще бъдат разгледани и въпроси свързани с готовността ни за реагиране при възникване и на други инциденти и аварии с плавателни съдове.

http://www.factor-bs.com/news-4869.html



Прочетено: 2053 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Списание Влъхвите след кафето Конкурс прическа Бургас 2009 Община Бургас Бодил край Ясна поляна Машините на Леонардо Флора Бургас 2009 Роза Кокили за Строители!!! Созопол аз така е по-добре
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development