Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Декотекс инвестира 35 милиона евро в зелен жилищен проект на мястото на недостроена болница в Сливен



Ключови думи:
19 Август 2008, Вторник





Снощи кметът на град Сливен Йордан Лечков и инвеститорите от „Декотекс“ АД  поставиха началото на проекта Twida Gardens. Йордан Лечков, Васил Йовчев, изпълнителен директор, „Декотекс“ АД, и Рами Евар, Председател на Борда на директорите, „Декотекс“ АД, натиснаха символичния детонатор.
 
Взривяването на 13-етажната недостроена болница в подножието на Сините камъни ще се извърши на два етапа.
 
Взривът постави началото на амбициозен проект за изграждане на жилищен комплекс Twida Gardens. Предвижда се строителството да се извърши на 2-3 етапа, като последният ще завърши през 2014 г. Инвеститорите са сигурни, че новият комплекс ще бъде най-доброто място за живеене в града.
 
Разположен на 80 000 кв. м, Twida Gardens предлага луксозни жилищни сгради – апартаменти и къщи, търговска площ, градини и кътове за отдих. Центърът на комплекса е предвиден като пешеходен парк със зелени площи, детски площадки, басейн, фитнес зала, сауна, спа център, както и баскетболно игрище и други спортни съоръжения. Търговската част ще бъде разположена на площ от 3000–6000 кв. м и ще предлага услуги за живеещите в комплекса и за жителите на града.
 
„Местоположението на Twida Gardens ще бъде предпочитано заради чистия въздух и спокойствието, което предлага районът. Ангажираме се и със социалноотговорен проект, който предвижда изграждане за Община Сливен на 70 жилища с обща разгъната площ 3600 кв. м, за настаняване на крайно нуждаещи се семейства. Имаме също така и грижата активно да подпомогнем реставрацията на археологическия комплекс „Туида“ край Сливен” – заяви г-н Васил Йовчев, изпълнителен директор на „Декотекс“ АД.
 
 
За „Декотекс“ АД – Сливен
„Декотекс“ АД – Сливен, е една от най-големите фирми производители на текстилни изделия с опит в бизнеса повече от 100 години. Компанията е единствена по рода си и е водеща в текстилния бранш в България. Сертифицирана е по ISO 9001 и Woolmark и участва на международния пазар в пряка конкуренция със световни сили, като Белгия, Турция и Китай. Главни акционери във фирмата са Васил Йовчев, изпълнителен директор през последните 25 години, и фамилия Евар от САЩ. Фамилия Евар участва и контролира група от фирми с многогодишен опит в бизнеса с недвижимо имущество и инвестиции, финансиране и производство.


Прочетено: 3882 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
МАШИНА ЗА БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ БУТАЛНА ПОМПА, AIRLESS,1300W, 220V-1940 ЛВ. Черноморец Бургас казан с тръжи GRAPHILLA 2009, Бургас Кокили за Строители!!! За Майсторите!!!!!!! Цвят на череша с пчели Залез Бодил край Ясна поляна Spirit of Burgas майк Водна топка
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development