Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Двама българи със специални покани за Urban Dance Europe 2008



Ключови думи:
23 Юли 2008, Сряда





Георги (Goosh) Енчев и Мариела (El) Станчева ще сверят часовниците си със светилата в световните хип-хоп танци 
Преди броени дни собственикът и главен хореограф на Street Dance School "The Center" получи специална покана за Urban Dance Camp Europe 2008. 
Събитието ще се състои от 26 юли до 10 август в германския град Льорах и ще бъде най-мащабния професионален лагер на стария континент за това лято.
За Urban Dance Camp Europe 2008 са потвърдили участие 18 от водещите хореографи в цял свят. Специален гост ще бъде Марти Куделка, познат още като главен хореограф и личен приятел на Джъстин Тимбърлейк. Същият е правил хореографиите за световните турнета на Пинк, Джанет Джексън, Кристина Милан, Ен Синг, Манди Мур и много други от звездите на световната R&B и хип-хоп сцена.
Гост на UD-camp, за радост на всички получили покана, е също Шон Еваристо. Еваристо е познат с работата си с безспорно най-добре танцуващите супер звезди в САЩ, сред които се отличават имента на Ъшър, Дженифър Лопез, Джанет Джексън, Омарион Фърги.
За поредна година има прилично словенско участие. Желко Божич (главен хореограф на най-авторитетното хип-хоп училище в Европа - Kazina) и Андже Скубе (детето чудо в световноте хип-хоп танци) също ще бъдат част от този звезден състав.
Urban Dance Camp Europe 2008 дава чудесен шанс на българските хореографи от "The Center" да качат нивото на тренировките и в последствие да разработят хореография, достойна за челните места в световните хип-хоп форуми.


Прочетено: 2619 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
мебели,кухни,вградени гардероби,спални,легла,секции,антрета,детски стаи,мебели за хола,офис мебел по поръчка Бургаският кей Бургас, мостика КАЩА 20КМ ОТ БУРТАС информация    http: //boltmin. blogspot. com/ АХИЛОЙ Йордановден 2011, Бургас - от Тина Конкурс прическа Бургас 2009 МАШИНИ ЗА  БЕЗВЪЗДУШНО БОЯДИСВАНЕ 1690 ЛВ. PROFI  www.serafimov-systems.eu Учебници CALLAN метод
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development