Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Уж промени в кабинета. Предстоят промени в Областите, съкръщения на зам министри и др.



Ключови думи:
23 Април 2008, Сряда






Иде лято и започваме да шляпаме босички по пясъка. Той влиза между пръстите и дразни ли дразни. Бутафорни замени на едни с други едва ли ще привлече повече, се произнесе един човек по телевизия Европа.
Дори тези, които вече не са на първа линия бяха някак си по-симпатични.

В този смисъл алтернативата Бойко Борисов изглежда вече по-нормална и адекватна на простотията, която се случва. Циничната демагогия и откровенният нарцисизъм звучат някак естествено.
 
Според публиката особено скандално е присъствието на Николай Цонев в новия вариант .

Според това, което казват БСП смени двама, по един - НДСВ и ДПС. Председателят на ПГ на "Коалиция за България" Михаил Миков ще бъде новият вътрешен министър. Вицепремиер без портфейл, който ще координира и контролира дейността по еврофондовете, ще бъде сегашният ни посланик в Германия Меглена Плугчиева. Бившият кмет на Стара Загора д-р Евгений Желев, който отскоро е шеф на Агенцията за българите в чужбина, ще е новият министър на здравеопазването. Николай Цонев, офицер от запаса и директор на Изпълнителна агенция „Социални дейности” на МО, ще бъде военен министър. Новият министър на земеделието и храните, както се очаква да бъде преименувано министерството, ще бъде доц. Валери Цветанов, в момента старши научен сътрудник в института по почвознание.

Засега бяха одобрени само персоналните, очаква се на Съвет на коалицията идната седмица да бъдат уточнени и съкращенията на зам.-министрите и зам. областните управители. По-нататък ще бъдат приети и структурните промени, които ще бъдат съгласувани окончателно на изнесено заседание на Съвета на коалицията на 10 и 11 май в Боровец с участието на всички министри, ръководства на ПГ и шефове на парламентарни комисии.

Станишев в признал, че няма сектор, в който да няма проблеми.



Прочетено: 3228 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Бургас, мостика Финансова помощ за бедните лека вечер АРКУТИНО Tiffi Shop Труженики моря Пристанище Созопол Флора -Бургас-2009.JPG евро 2008 витраж3 Лятната естрада в Морската градина Мандарин
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development