Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Вотът на недоверие се гласува днес в 17.10 часа



Ключови думи:
22 Февруари 2008, Петък





Митингът в София в средата на седмицата, забави гласуването. Депутатите гласуват вота на недоверие 24 часа, след приключване на дебатите по него. Това е според правилника на Народното събрание.

Осем часа се проточиха бърборканията, а три часа престоя на общо 6000 души на митинга на опозицята. Сметката се прави лесно: 6000 = 1500 полицая + 4000 митингуващи + Бойко Борисов. Тъмносиньото в нашите души все повече се дразни от жълтото в "опозицията", защото Сергей Станишев беше най-забавен на тези дебати (те бяха вътре).  Текущият премиер с вид на дете отличник, направи нещо като СлавиШоу точка ком и беше направил проект на следващия кабинет. Това е доста добре като се има предвид, че нашият кмет например влезе в Общината без готов такъв и се разтърси за обслужващ персонал. Не всички елементи в Кабинета Станишев са ни познати: “Разбира се, премиерът на вашата обединена опозиция ще бъде Бойко Борисов. В една такава широка коалиция обаче няма как да няма разпределение на политическите позиции. Сигурно Костов или Атанас Атанасов ще станат вицепремиери. Волен Сидеров пък най-вероятно ще бъде министър на икономиката, за да я национализира. На Атанас Щерев или Борислав Китов вероятно ще се предостави министерството на здравеопазването. Министър на финансите ще бъде Стоян Мавродиев, които е авторът на икономическата програма на ГЕРБ, ако не се лъжа. Сигурно ще създадете обаче и едно министерство на усвояването. Логично е Стефан Софиянски да го оглави. По-спокоен съм за министерството на отбраната – там ВМРО и Краси Каракачанов ще се справят. Външно министерство сигурно ще бъде оглавено от архонт Слави Бинев – през първата половина от мандата, защото във втората няма да имаме външни отношения. На Стела Банкова се пада министерството на труда и социалната политика. Ако Минчо Христов пък стане министър на енергетиката, сигурно ще пусне 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ “Козлудуй”. Тогава обаче няма да има работа за Софиянски, защото ЕС ще спрат еврофондовете. А Любен Дилов ще бъде говорител на правителството.”

Независимо, че не сме фенове на Бойко Борисов, изявлението на министър Петър Димитров не беше от най-почтените.

Като цяло спамваха телевизията 8 часа. за да го избегнем - темата отива на диспут във ФОРУМИТЕ, където е по-лесно да приказвате. Това всъщност нема нищо общо с подканяне за говорене, а просто качва посещаемостта.



Прочетено: 2506 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Ремонтиране рециклиране носачи на BMW E46 Странджа, Бръшлян Рмонтира пециклира шарнирни болтове носачи Строителна фирма ES.TI.&.aDDesign ЕООД Конкурс прическа Бургас 2009 Underground строителство Списание Влъхвите Spirit of Burgas ahtopol честит рожден ден
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development