Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Суперсгради ще променят центърът на Царево



Ключови думи:
06 Януари 2008, Неделя





Кметството се мести в билдинг за 600 хил.лв., правосъдието инвестира 870 хил.лв.

Две нови обществени сгради с модерни остъклени фасади ще променят изцяло облика на централната част на Царево - на общината и на съда и прокуратурата. Проектантското решение е на архитектите Кирил Кирилов и Митко Шекеров. Работните проекти и разрешението за строеж ще са готови в началото на февруари. Обектите са част от строителната програма на най-южната черноморска община за 2008 г.
Проектът на офис-сградата на общината включва пристройка към съществуващата сграда, която представлява нов корпус с фронт-офис, асансьор и модерна стълбищна клетка, съобразени с противопожарните изисквания. Сградата ще осигури достъп и за инвалидите, за които е предвидена рампа и специална тоалетна.  В корпуса ще има нови просторни кабинети за кмета, зам.-кметовете и директорите на дирекции, две зали за съвещания, търгове и конкурси. Предвиждат се кабинети и за деловодство на Общинския съвет.
Старият корпус ще поеме изцяло строителния отдел и отдел "Устройство на територията". Идеята на архитектите е цялата дейност на общинска администрация да се съсредоточи в една сграда. На всеки от етажите на новата офис-сграда ще се оформи широко фоайе, което ще улесни връзките между отделите. Модерните решения на двете обществени сгради ще улеснят и обслужването на гражданите.

Пълният текст:
http://factor-bs.com/newsSingle.php?article=2078



Прочетено: 3448 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Пластири за отслабване Hoodia (Худия) За Майсторите!!!!!!! До другото лято Цветя pepi Близо до жп гарата Река Сена, Париж от Бутик Кокили за Строители pepi хотел приморец Кокили за Строители и Атракции
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development