Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Младежите от ГЕРБ се учат да пишат европроекти



06 Декември 2007, Четвъртък





Румяна Желева вика лектори през януари, за да обяснят първите стъпки за печелене на доверие в ЕС


Бургаският депутат в Европейския парламент Румяна Желева започна индивидуално обучение на  младите кадри в ГЕРБ как да пишат европроекти. Чрез Европейския информационен център тя води диалог с тях, като разяснява  възможностите за кандидатстване по програма „Младеж” на ЕС. Запитана вчера от представители на младежката структура на ГЕРБ в Бургас, Желева разкри, че на практика всеки желаещ да се развива в Обединена Европа може да получи тримесечен стаж в Брюксел.
За да се убедим в това твърдение,  Румяна Желева покани журналисти и засегна пред репортерския ни екип подробностите около процедурата за кандидатстване . Обсъден  беше и въпросът за стимулиране на младите за по-добра реализация  чрез фондовете в Евросъюза.
В заключение евродепутатът се ангажира още в първия месец на 2008 г. да организира семинар, в който водещи лектори да разширят представите на младежите за възможностите, които крие членството на България в Европейския съюз. Тогава ще се обяснят и самите стъпки при изготвянето на проектите, заявиха от екипа на Желева.
„Трябва да продължим да работим с децата, защото инвестирайки в тях, ще осигурим по-добър живот в страната и региона ни”, казаха от МГЕРБ и се похвалиха, че 17-годишният Вахан Бохосян, член на тяхната организация в Бургас, е успял да направи предложение за повече права на неправителствените организации. На специален форум в Брюксел евродепутатите са одобрили идеята му, като са предвидили да се промени законопроектът за този тип социални дейности.

Пълният текст
http://www.factor-bs.com/newsSingle.php?article=1891



Прочетено: 3626 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
така е по-добре Жреци на музите 2009 Флора Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Ловец, авджия Фен Театър за драма. опера и балет, Бургас. булка от Бургас Вече съм голяма ЛЯТНА ЗАНИМАЛНЯ-ЛЯТНО УЧИЛИЩЕ Pepi wellcome to bourgas
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development