Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Какво предстои през Cедмицата и няколко Скандални разкрития преди Нова година



Ключови думи:
03 Декември 2007, Понеделник





В Бургас по някое време днес температурата ще е около 15 градуса, но все още не е. Това ще подпомогне действията на Органите.

Иде Никулден, после Осми Декември, Игнажден, Коледа, няколко именни дни и Нова година. После пак именни дни и програмата става натоварена до степен, в която Правилникът и Структурата отиват в background-a на събитията.

Ще работим, няма да работим, ще работим няма да работим... Бяла маргаритка с жълти звездички са хванали в Сградата с колоните и късат листенцата едно след друго - Валери държи китката, а Ваклин табла с отбрани питиета, върху която капят листенцата на цвенцето. Двамата са сред първите по азбучен ред, но всичко в документите им се оказва наред. Освен това се оказва, че Валери стои добре.

По  и около главната издигат украси за Коледа и Нова година. Изглеждат доста вехти, като политик, който скача от една в друга силна прегръдка, но светлинките създават приятно настроение. Звездички, пръчки и топки са закачени и по стълбовете на Демокрацията. Багери копаят улиците, бетоновози игриво припяват песнички.
Онова вонливо място, наречено мило Гроуша е превърнато в Дупка, в която цигани залагат навита тел и изливат пихтиеста сивкава маса. Започва нов строеж на около 500 квадрата.

Cool Uncles ще имат 2 свирения в 5th Avenue, което научаваме от един нахален sms. В заведението цените на питиетата, от които не боли глава , са на малко по-ниски цени от онези в капаните, от които боли глава. Капаните обаче са станали непоносими, и само най-старият капан е в що-годе запазено състояние. Останалите имат дори покривки, битови покривки с мотивчета и солнички в този стил, и почти нямат клиенти през зимата. Чорбите в Стария капан стават, обаче цацата е от лятото.

Събарят около 300 незаконни постройки, много от тях масивни, в Ченгене скеле. Години наред властта си затваряше очите пред това, което се случва в Рибарското селище. Сега започва нов лов на вещици. Все пак е оставена вратичка за онези, които имат някакви документи или дядовците им са имали лодки. Съществува реална опасност днешните управници да нагазят лука. Коментари няма.

Никулден ще бъде в четвъртък. което е неизбежно. Свободни места няма. Ще палят елха. Междувременнно 4-5 автомобила са изгорели, което разбираме от черната хроника на Цвети Рандева.

Балет Дюн ще имат 2 концерта в Дома на Нефтохимика.

В края на седмицата ще бъде 8-ми Декември. Празникът ще бъде честван от студенти, бивши студенти и още по-бивши студенти. В Бургас академичният дух изчезна преди няколко години.

Пропуснатите да не се сърдят - за тяхно добро е.



Прочетено: 4462 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
хубава вечер Разоран двор, угар Пластири за отслабване Hoodia (Худия) майк Флора Бургас 2009 Странджанска гора Конкурс прическа Бургас 2009 къща Списание Влъхвите Мой хороший знакомый из Бургаса Следобедно кафе КРАСИВИ И ПОЛЕЗНИ НЕЩА!
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development