Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Патиланско царство, Завръшането на Динозаврите и други алегории



Ключови думи:
01 Декември 2007, Събота


Автор: Получено по маил-а от Коцко Димчев



Ново попадение получено по мейл-а:)
Патиланчо всеки ден искал да не е Патиланчо, а да е Мери ПопинС и всички много да го харесват. После сменил мерака си и искал да е Баба Цоцолана.
Баба Цоцолана дълго време държала властта на село, защото не щяла да ходи по-далеч, а тук си била свикнала, направила си била вече полог и като си сядала или падала на задните части, те винаги идеално и прилепвали и затова не чувствала да я боли, а даже и било весело, щото и трудно ставала от смях.
Обаче Патиланчо решил да стане Баба Цоцолана и затова Патиланчо тръгнал на училище, защото да станеш баба Цоцолана се иска първо да бъдеш обучен в Общински съвет.
После Патиланчо се срещнал със Смехурко и понеже Смехурко се харесвал на много хора, Патиланчо се зарадвал, че си е срещнал батко, който да му помогне да стане баба Цоцолана и почнали да си пишат дълги писма. Патиланчо и неговите пПатиланци докладвали на Смехурко what"s Up и what"s Dowm. Батко и той - понеже бил Смехурко и го харесвали искал да го харесват още повече и понеже особено го харесвали по талавизията и той решил, че е най-харесваният, което в Общинския случай било така.
Батко Смехурко и Патиланчо се харесали на дечурлигата в махалата и махалата избрала Смехурковия Патиланчо за Баба Цоцолана. А! Да! БаБа Цоцолана правела много хубав петмез от тиква! Имапо и една снимка с тиква, обаче вече я няма.
И така ,.. като станал Патиланчо Баба Цоцолана и трябвало вече да се гласи да готви, да пере, да чисти, да се вижда с разни хора и да приказва свързано... Обаче новата баба Цоцолана всъщност искала да е баба Цоцолана, но не знаела какво точно е това, нито пък каква е Идеята.
И в Патиланското царство настъпил смут = един можел, но не искал, друг искал, но не ставал, на трети му ставал, обаче едно е да ти става, друго е да можеш и според теорията на хаоса динозаврите били на ход, т,е, Динозаврите се завърнали.
И ... голям хаос, голямо цъкане настъпило, щото дружинката на новата баба Цоцолана знаела какво е да правиш пакости, но не знаела, че като станеш Баба Цоцолана може да трябва да можеш. И понеже не били много в час и не знаели като вземат властта к"во да я правят, щото те не били взели властта, ами хората като нямало друг дето иска да стане Баба Цоцолана нахендрили Смехурковия Патиланчо, и се оказало, че няма достатъчно патиланци, а и тия дето ги имало .... мале мила ...

Ще си изпати ли патиланчо или ще влезе в час, защото май до Нова Година и ще му пишат двойка, нищо че учителите на Смехурко стачкуваха. И тъкмо щото стачкуваха няма да има ваканция и ... това е положението



Прочетено: 8447 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
52
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
над Ахелой pepi Spirit of Burgas Фонтанът на площад Рибарското селище край Бургас успях! Бургаският кей МАКЕТ НА ГАЛЕОНА GOLDEN HIND Бургаският кей Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 - от Бутик
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development