Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Скечовете на кандидатите за кмет на Бургас



Ключови думи:
15 Октомври 2007, Понеделник





Тази сутрин в предаването на Николай Бареков и Ани Цолова по бТВ отново се установи колко смешен град е Бургас.  Екипът на бТВ се сдоби с един роман, една стихосбирка и една книжка с къси разкази.
На явка се показаха Йоан Костадинов, Димитър Николов и Ваклин Стойновски - кандидати за кмет на Бургас. Единият знаеше защо се явява, но другите двама за какво се бореха не стана ясно.
Валери Симеонов не се яви и може би с това спечели още симпатизанти, а в Бургас Атака е на твърди позиции.
Преди триото, което изглеждаше повече задружно, отколкото от съперници, се появиха Мария Инджова, която сама си вярва, и братя Дражеви, които дори не си вярват. Малкият е известен в Бургас с особеностите си, но защо и Жоро тръгна в тази посока, защо?! Във всеки случай моментът с отлагане на изборите беше забавен.
Като хора, които стоят на принципни позиции, че един кмет на "бързоразвиващ" се град като Бургас трябва да се сменя на 2 мандата макс, а не да се заседи вече трети, че и както върви 4-ти, изказваме възмущението си от партиите, леви, десни, обратни и други, че не успяха сред 200000 души да подберат една нормална и успешна алтернатива на сегашния кмет.  Успешна в смисъл на вероятно заменяща го, защото при сегашните обстоятелства в ранното утре не е ясно кой-къде-какво-кога-и-как ... Във всеки случай от интервюто пак спечели само Йоан, както го наричаше Бареков. 
Димитър Николов със заучени фрази и визия на дете-отличник, с нищо не пунтира бунтаря-полицай Бойко Борисов. Ваклин повечко мълча и по-добре. Но някак си и двамата си повярваха. Дори да стане кмет Николов - позиция, в която той самият вече се вижда май, ще стане не толкова с подкрепа за него, колкото с принципно неодобрение към 4-тия мандат на Йоан Костадинов.
Какво имаме срещу Йоан. Нищо! Но някои от нас са на възраст, в която не помнят друг кмет, т.е. той е нещо като Георги Димитров - несменяем и вечен.
И ако беше вечер, а  не сутрин, то скечовете на кандидат кметовете биха могли да минат за веселба в шоуто на Слави, който се готви за кмет на София след бате Бойко и щял да изпрати тук Виктор Калев, та поне да знаем за какво е весело.
 



Прочетено: 3373 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
7
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
бункер Водна топка Три девойки ученички Конкурс прическа Бургас 2009 братска дялба Компасът на ул. хотел приморец жълто и сиво 2 Кукерски карнавал гр. Разлог 2015 ВИК УСЛУГИ БУРГАС Хималаи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development