Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Модерен яхтпорт изграждат в Ахтопол



25 Септември 2007, Вторник


Автор: ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ КОМПАС



Подписването на рамковото споразумение за сътрудничество на община Царево и кметство Ахтопол с община Портофино и община Рапало, Италия, ще се състои утре в Ахтопол. Поводът за това споразумение е проектът за яхтено пристанище в града – „Яхтополис”. След това ще бъде открит временен информационен център на регион Лигурия, общини Портофино и Рапало и фирми с международен опит в изграждането на яхтени пристанища.

Участници от италианска страна ще бъдат Ренцо Гучинели, зам.- губернатор на област Лигурия, Алфредо Мордини – представител на община Лаваня, Фабио Мусторджи –представител на община Рапало, Никола Галиарди –представител на община Портофино, Джузепе Ламанна, зам. - председател на търговската палата в Генуа. Сред гостите от Италия ще се и Фабрицио Камастра – директор ICE – Италиански институт за външна търговия, Марио Монтесоро –директор на Дирекция по интернационализация и сигурност към търговска асоциация в Генуа, Чезаре Санджермани – председател на индустриален район по мореплаване в Лигурия, Алесандро Гуцо – експерт по туризма Италия. От българска страна при подписване на споразумението ще присъстват Петко Арнаудов – кмет на община Царево, Бисер Колев – кмет на Ахтопол, Любомир Пантелеев – областен управител на Бургас, Мария Ценова – зам. областен управител на Бургас, представители на Българска агенция за инвестиции, Агенцията по туризъм, Българска федерация по ветроходство,на Сдружението на ловците и риболовците в Ахтопол, Георги Мартинов и Даниеле Индако – „Яхтополис“ АД, представители на бизнеса.



Прочетено: 3246 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
Водорасли Аквасорс Пътна помощ - ADAC Есен Международен Семинар на фризьорите София хотел приморец Хебел ремонтира,кормилна система Коледен базар в Париж от Бутик На Вая Пристанището в Бургас Созополски къщи
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development