Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Румен Ангелов, кадидат за кмет на ССД Идентифицирам се като десния кандидат за кмет на Бургас



22 Септември 2007, Събота


Автор: ИНФОРМАЦИОННА АГЕНЦИЯ КОМПАС



*"ССД няма да допусне Йоан до балотаж, а ДСБ да преразгледа подкрепата си за  ГЕРБ", категоричен е депутатът

"Идентифицирам се като десния кандидат за кмет. В Бургас няма такъв. Ще отстоявам тази позиция. Кандидатирам се със самочувствието за най-подготвен", увери  вчера на брифинг депутатът от ССД Румен Ангелов. Местните от Съюза на свободните демократи обявиха  кандидатурата му за кмет в предстоящия вот след заседание на Политическия съвет на партията. Депутатът счита, че  е  най-подготвения за поста от всички кандидат кметове на Бургас. "Решението да се кандидатирам за този отговорен пост е личен избор и плод на дългогодишна подготовка и работа. То е добре обмислено и мотивирано. Подготвял съм се за това, не защото съм нарцис, а защото съм готов за служба в името на другите", подчерта Румен Ангелов. Шеф на предизборния щаб на ССД ще бъде досегашният общински съветник от партията в местния парламент -д-р Георги Матев.

Той  изрази увереност в блестящия успех , мотивиран от най-достойната кандидатура на един изключително оформен политик. Румен Ангелов отбелязя още, че кандидатът за кмет от партия ГЕРБ- Димитър Николов, който е подкрепен от СДС и ДСБ, не е десен кандидат. Според него, липсва комуникация между кандидата на ГЕРБ и дясномислещите хора в Бургас. Депутатът  призова ДСБ да преразгледа решението си за подкрепа на Николов. Той  уточни, че не е водил разговори с хората на Костов в Бургас по въпроса, но подчерта, че това са хора, с които работи и с които искат едно и също. Ангелов изрази категоричност относно това, че тръгва в  предизборната надпревара с ясното желание да не допусне Йоан Костадинов да управлява четвърти мандат. Той е убеден, че твърдият електорат на БСП не желае управлението на Костадинов и  призова десните да не допуснат до балотаж сегашния градоначалник. Ангелов е убеден, че сегашното управление на Общината е насочено само в една посока-надолу. "Те пречат на развитието на цели поколения и спират развитието на най-силната община в страната", заяви категорично той. ССД обяви и листата за общински съветници, която включва 26 души. На първо място в подреждането е адвокат Севдалина Тодорова. Втори е щурман първа степен Георги Ангелов, а трети - строителният предприемач Станислав Балабанов. Политическият съюз ще излезе със свои кандидатури за кметове във всички съставни селища на Бургас, с изключение на Равнец и Ветрен. Там  най-вероятно ще подкрепи вече издигнати кандидатури. Съюзът  регистрира вчера в ОИК кандидата си за градоначалник в предстоящия вот. Според Румен Ангелов, местните избори са икономически и това е причината профилът на техните кандидати да не е политически. Те обаче били хора, които знаят силните си страни, как се работи и как се решават проблеми. Защото"Ако не  знаеш къде си силен, не можеш да се справиш със слабостите", заключи мъдро депутатът.



Прочетено: 4573 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
1
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi Преминаването забранено! Международен Семинар на фризьорите София Бургаска къша Созопол Созопол - пристан Бургас Созопол Международен Семинар на фризьорите София св. Николай Чудотворец Пожарната в Бургас
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
27
28
29
30
31
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development