Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Яхти за 1,5 млн. евро показват на изложение в Свети Влас



16 Август 2007, Четвъртък





11 моторни лодки на стойност над 1,5 млн. евро ще покаже “Венид-Яхт” от марките Cranchi (Италия), Regal (САЩ), Quicksilver (САЩ), MacGregor26 (САЩ) и Mursan Marin (Турция) по време на Второто яхтено изложение в Свети Влас. То ще се проведе от 17 до 19 август. Всички яхти са с дизелови двигатели на Волво Пента. По време на изложението моделите ще се продават със специална отстъпка от 7 до 10%. Между посетителите ще бъде разиграна безплатна томбола, като наградата е моторен катер на стойност 20 хил. евро. Победителят ще бъде обявен по време на заключителния коктейл на 19 август от 22,00 ч. в клуб “Планет яхт” в Свети Влас. Изложените модели са подбрани в един от най-приемливите за българския пазар класове като размери, цена, качество, оборудване и технически характеристики. Всички са изключително подходящи за експлоатация в басейна на Черно море. Още 100 модела яхти могат да бъдат видяни на «Марина Диневи» и да бъдат поръчани от техните представители за България.
Regal 4080  е първата лодка от този модел, която влиза в Европа, Regal 3760 е с хард-топ версия и е изключително удобна и практична за лятото, поради голямото си място за плажуване. Cranchi Zaffiro34 е най-продаваният модел през последните години без аналог като качество-цена. Cranchi Zaffiro 28 e лодката с минимални разходи за поддръжка и експлоатация с изключително голям полезен обем за минималния си размер.
На втория ден от изложението на “Марина Диневи” ще акостират над 30 ветроходни яхти от международната регата “Еволюшън къп”. В регатата участва и първия екипаж на яхта Виктори с капитан Михаил Копанов от ОМК “Несебър 2000”. “Венид-яхт” е ексклузивен дилър за България на 13 световноизвестни производителя на моторни и ветроходни яхти – Ferretti Yachts, Mochi Craft, Custom Line, Itama, Cranchi, Regal, Elan Sailing Yachts, MarinCraft, MacGregor 26, Quicksilver, Arvor, Valiant и Mursan Marin. За улеснение на своите клиенти, фирмата предлага всички услуги в яхтения бизнес - консултация, продажба, регистрация, индивидуални поръчки, оборудване, транспорт, документация, поддръжка, сервиз и осигуряване на квалифициран екипаж.


Прочетено: 6080 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
pepi прозорци в хале Красимир Балъков Ротари Клуб Бургас поздравява Петко Сиреков Сладурани с ЛЕГО ГРАФИЛА 2009, Бургас Строеж с кран Етнографски музей Бургас Йордановден 2011, Бургас - от Тина Предлагаме инкубатори за люпене на яйца Бургас-моста
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
26
27
28
29
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development