Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

Персоналът на „Куул Плейс“ ще щурее в аквапарк



02 Август 2007, Четвъртък


Автор: в-к Компас



Целият персонал на известната верига от заведения ще смени работните си места със скоростните улеи, дяволската река и прохладните басейни на единия от двата аквапаркове в Слънчев бряг. Това ще се случи в неделя от 14 до 18 часа, когато вратите на любимите на бургазлии заведения ще са затворени.
„Нашите служители заслужават този жест, защото са най-добрите в бранша“, заяви управителят на веригата Живко Стоянов.
„Много предприемачи са силно озадачени от това наше решение, защото според тях ще изгубим приходи заради няколкочасовото затваряне на печелившите ни заведения. Смятам обаче, че е дошло време да покажем на всички, че можем не само да осигуряваме добър купон и забавления на посетителите ни , но и сами умеем да се веселим, пък за нас не е най-важно да печелим, а да имаме поводи да се усмихваме. Останалото идва само“, каза собственикът на веригата „Куул Плейс“ Ваклин Стойновски.
От мениджърския екип смятат, че развихрянето в аквапарка ще помогне на барманите виртуози, на чаровните сервитьорки, на щурите дидджеи, на майсторите готвачи и стриктните хигиенистки да презаредят батериите и да се върнат по работните си места в„Текила”, „Вселена, „Луксор” и „Натали” заредени с много настроение и желание за работа.
„По усмивките ще ни познаете“ – отговори Живко Стоянов на въпрос как могат да бъдат разпознати момчетата и момичетата от „Куул Плейс“ в аквапарка.



Прочетено: 4548 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
ahtopol Конкурс прическа Бургас 2009 Флора Бургас 2009 Есен 2011 /Парка срещу Окръжна болница/ Барселона Ученички Пластири за отслабване Hoodia (Худия) Първа копка Долно Езерово Pepi Pepi моите цветя Созопол - пристан
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
29
30
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development