Бургас Общини Страната Свят Бизнес Лайфстайл Спорт Ние, Вие, Те

„ДЕЛА” открива централата си в Несебър навръх Лазаровден



29 Март 2007, Четвъртък


Автор: Burgas Info



Новосформиращата се партия „ДЕЛА” ще открие централата си в Несебър с водосвет навръх Лазаровден, 31 март . 10 малки лазарки на възраст между 6 и 12 години ще изиграят за здраве, щастие и берекет традиционните за празника танци в народни носии. Учредителите на ДЕЛА пък ще ги дарят с плодове и подаръци.

На откриването ще присъстват учредители и симпатизанти на формацията. Централата на ДЕЛА ще бъде място, където ще се набират подписи за учредяването на партията и обменят идеи за развитието на община Несебър.

Над 4 000 подписа са събрани до момента за учредяването на партията. В средата на април ще бъде и общото събрание на ДЕЛА. Партията ще бъде национална и нейната мисия е да обедини разочаровани от досегашното политическо управление граждани. ДЕЛА се обявява за тотална борба с корупцията и категорично пресичане на незаконното облагодетелстване на властимащите. 

Сред учредителите са представители на бизнеса, неправителствената асоциация за насърчаване на чуждестранните инвестиции, жители на морската община, много млади хора.

 ДЕЛА ще бъде национална организация, като първоначалната й цел е участие в местните избори. Девизът на новосформиращата се формация е „Всеотдайни в делата, задружни срещу кражбата и лъжата”.

„На всички ни омръзна, властта да се използва като трамплин за реализиране на лични интереси. Смятам, че е дошъл момента инициативните хора, които са доказали способностите си, развили са бизнеса си не благодарение, а въпреки пречките от страна на властта, да имат по- активна позиция”, каза един от съидейниците на ДЕЛА Атанас Терзиев. Той заяви още, че сформирането на инициативен комитет е стартирало в Несебър, тъй като е пример за това, как в една от най- перспективните общини могат да съществуват десетки нерешени проблеми заради лошо управление, боричкания между партиите и правене на бизнес от политика.

Сред целите, записани в приетата учредителна декларация са свеждане до минимум на бюрокрацията, прозрачност в работата на държавните и общински органи на управление и противодействие на корупцията на всички нива. „ДЕЛА” се обявява още за отчетност на действията и финансовото състояние на лицата,  заемащи отговорни държавни длъжности, на политиците, партиите и институциите.

 

 



Прочетено: 3392 пъти


Сподели в социалните мрежи
Брой коментари
0
Добави линк
Добавете коментар
Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
 
Моля, въведете защитния код
 
За да можете да добавите съдържание в този сайт, трябва да сте съгласни с Условията за защита на личните данни на Смарт Уеб ООД
 


Снимки от Бургас
Добави снимка
созопол pepi Инкубатори за люпене на яйца Морската градина в Бургас HAMMER DESIGN – ИЗДЕЛИЯ ОТ КОВАНО ЖЕЛЯЗО Бургас-моста Ученички хотел приморец Pepi БИО КАМИНИ МОЖЕМ ДА ЗАДОВОЛИМ ВСЕКИ ВАШ КАПРИЗ
BurgasFoto.com е проект за изграждане на портфолио на фотографи, които желаят да представят уловените мигове и да бъдат оценени. Всеки е свободен да се регистрира и да слага неограничен брой фоtографии и графични дигитални творби на BurgasFOTO.com.
Новини
Информация
Хотели
Малки Обяви
 
Въведете какво търсите
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05








   Follow bourgasorg on Twitter



Уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
уеб дизайн, уеб приложения, оптимизация за търсачки
 
За контакт с екипа на Bourgas.org:   OO359 (56) 826325
kak-development